MENU

Нардеп-співак зі «Свободи» презентує альбом з промовистою назвою «Фашист»

833 1

Нардеп-співак зі «Свободи» презентує альбом з промовистою назвою «Фашист»

 

Народний депутат України від фракції «Свобода» Едуард Леонов виявився музикантом-рокером. У цьому місяці група «Тавро», солістом якої він є, презентує свій альбом «Фашист».

 

За словами Леонова, спеціальної музичної освіти у нього немає, але музикою він займається з 15 років.

 

«У країні настав той момент, коли не можна мовчати. Тому всі творчі сили повинні бути спрямовані на соціальне і національне визволення українського народу», – сказав депутат-рокер.

 

За його словами, група «Тавро» позиціонує себе послідовницею творчості українських кобзарів. Її перший альбом отримав назву «Свобода».

 

«Фактично ми не просто музичний, а мистецький проект, спрямований на те, щоб внести свій внесок у пробудження українського суспільства. Колись цю функцію виконували українські кобзарі, але ми знаємо про ті трагічні події 20 століття, коли радянська влада знищила всіх кобзарів. Можливо, з цього часу і почалися всі біди українців. Як відродження в роковому звучанні кобзарства», – повідомив Леонов.

 

Назву групи «Тавро», за словами нардепа, обрали невипадково.

 

«Назва прив’язана як до української традиції, так і до Криму, тому що всі учасники групи – кримчани», – пояснив свободівець.

 

Група нещодавно закінчила останню пісню з нового альбому – «Фашист».

 

«Пісня є сатирою на потуги правлячого антинародного режиму назвати тих, хто бореться проти нього, фашистами», – пояснив Леонов.

 

Творчість гурту «Тавро», за інформацією музиканта, спрямована на молодих українців і українок, які «не бачать себе в ганебному соціально несправедливому денаціоналізованому суспільстві».

 

Нагадаємо, до того, як стати нардепом, Едуард Леонов був депутатом Тернопільської обласної ради.

 

Едуард ЛЕОНОВ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини