MENU

Українські «фашисти» та «антифашисти» дружньо відвідали НАТО. ФОТО

670 0

27-28 травня 2013 р. я у складі групи українських блогерів, журналістів і громадських діячів була з візитом у штаб-квартирі НАТО і штабі головного командування збройними силами НАТО у Європі (SHAPE). Поїздку організував центр інформації і документації НАТО – на найвищому рівні, за що їм велика подяка.

Щоб не виникало питань, одразу скажу, що ніяких грошей, у вигляді грантів чи ще в якомусь вигляді, мені там не пропонували і у таємні агенти впливу не вербували :)

Нас попередили, що спілкування відбудеться за правилами Chatham House. Тобто, ми не маємо права називати імена і посади людей, з якими зустрічалися, і давати прямі цитати з їхньої мови. Начебто, це робиться для відвертого і неофіційного спілкування. Чесно скажу, чекала більшої відвертості – але вони все одно спілкувалися як дипломати і нічого зайвого не сказали, ніяких таємниць Альянсу нам не виказали. 

Тим не менш, все, що хотіла, я там зробила – підняла питання «звичайних» політв’язнів в Україні. Під час офіційної дискусії сказала про проблему загалом, а за обіднім столом розповіла впливовим представникам НАТО з іменами і подробицями – і про Запорожця, і про «васильківських», і про інших. Звісно, раніше вони чули лише про хлопця, який потрапив за грати через графіті з «простреленим» Януковичем.

ПРОДОВЖЕННЯ ТУТ

Олена БІЛОЗЕРСЬКА bilozerska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини