MENU

Вид Киева портят не бомжи, а «регионалы»

815 2

 

За підтвердженою інформацією від джерела в КМДА, київських бомжів планують вивозити за межі міста на час ЄВРО 2012, подалі від очей закордонних туристів.


Взв"язку з цим, публічно звертаюсь до київської міської державної адміністрації та особисто до Олександра Попова, з вимогою не чіпати цих знедолених людей.

 

Ми знаємо про ваші таємні плани. Ми не дозволимо вам знущатися над людьми без певного місця проживання, тільки тому, що від них погано пахне або через їх зовнішній виглад.

 

Вони теж люди і вони теж мають право жити і вільно пересуватися по країні.

 

У випадку фіксації таких незаконних та аморальних дій з боку керівництва столиці, громадськість змушена буде вдатися до акцій на захист знедолених.

 

Шановний Олександре Павловичу, займіться краще розробкою та реалізацією програми по забезпеченню таких людей можливісттю реабілітації в суспільстві, побудуйте хоча б один притулок для знедолених, - ну хоч увійдете в історію міста з позитивної сторони...

 

Не бомжі зіпсують враження туристів від столиці України, а незаасфальтовані дороги та двори, зруйнований Андріївський Узвіз, занедбані парки та сквери столиці, елементарна відсутність смітників у центрі міста.

 

Ось саме ті проблеми, через які вам дійсно варто непокоїтися і червоніти перед гостями з Європи.

 

Власне, не стільки перед ними,але в першу чергу перед киянами.

 

Бо не туристам тут жити і працювати.

Не закордонним футбольним вболівальникам голосувати чи не голосувати за вас на виборах київського мера, яким ви так хочете стати....

 

 

Юрий Андреев


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини