MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 16 квітня 2018

3092 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 16 квітня

Диктат МВФ проти мрії корупціонера

Не будь у нас програми МВФ, яку так люто ненавидять поборники суверенітету, носії цього самого суверенітету, депутати, швидко прийняли б цей законопроект. І все. Всі "в хатці". Нікого не посадиш. Ще й засекретили б ці декларації, нічого холопам перед виборами цікавитися. І будьте впевнені, на всіх ток-шоу вони дружно пояснили б, що потрібно легалізувати доходи українців. Всі ми були в тіні. І прийшов час «жити по-новому». І тепер ніхто і ніколи не зміг би довести, що мільйонні статки, редж-ровери або будинки в Конча-Заспі – це корупція. Все легально. Все заради країни. Але цього не буде. Просто тому, що МВФ проти. МВФ проти легалізації доходів до того часу, поки не буде реформовано ДФС.

Наші воїни "насипали" окупантам під тимчасово окупованим Докучаєвськом

Наші воїни "насипали" окупантам і колаборантам як треба під тимчасово окупованим Докучаєвськом. Тільки поверхова наявна інформація дає привід говорити про щонайменше 20 ліквідованих "шанувальників малоросії". Насправді ж, число може бути втричі більшим! Нагадаю: Докучаєвськ перебуває в оперативному наших військ. Ще у 2016-му році під наш контроль перейшли всі панівні висоти, а також ми контролюємо район Оленівки. За даними з джерел, більшість місцевих мешканців За Україну. Що ж, рішення за найвищим військово-політичним командуванням.

Росія отримала серйозного супротивника в ЄС: Україні треба діяти

Нинішній сирійський режим на чолі з Башаром Асадом – не що інше, як російська маріонетка. Попри заяви керівництва Росії про виведення військ із Сирії, там перебувають значні російські військові сили. Правда, подаються вони не як частини діючої армії, а як радники, різного роду спеціалісти, військова поліція і навіть як наймані війська. Чимось сирійський режим нагадує угруповання "ДНР" і "ЛНР", що діють на окупованій частині Донбасу. Без військової, фінансової, матеріальної підтримки росіян вони довго б не проіснували. Тому ракетний удар США, Великої Британії й Франції (в сенсі не військовому, а політичному) все ж таки був ударом по Росії.

Зашморг і краватка водночас: дієва санкційна політика США щодо Росії

Як бачимо, санкції США щодо Росії набувають все більш масштабного і системного характеру. Якщо спочатку вони були прив'язані до "українського питання", то тепер живуть самостійним життям. Якщо раніше в Штатах вважали, що достатньо погіршити життя простих людей в Росії, і вони змінять правителя, то тепер еліти США зрозуміли, що ефективніше впливати на Росію через зростальні комплексні санкції, модерування ринків енергоносіїв і навіть гонку озброєнь. Водночас Захід промацує слабкі ланки в колі російських олігархів щодо створення "клубу незадоволених" у надії отримати ситуативних прихильників.

"Фейсбук" і наша безпека

Наше суспільство дедалі глибше "занурюється" в соціальні мережі та інші досягнення високих технологій. Традиційні масмедіа поступово втрачають свої позиції. За деякими оцінками, серед молоді віком 18-30 років уже близько 20% практично не витрачають свій час на телевізор, і приблизно аналогічна кількість робить це не частіше ніж 1-2 дні на тиждень. Очевидно, що така ситуація має тенденцію до подальшого зростання. Разом з перевагами сучасних інформаційних технологій автоматично зростає наша уразливість від їхнього неправомірного використання. 

Наживо із Чорнобиля: життя в Зоні відчуження. ФОТО

Тут річ не в тому, що він регулярно викладає такі фото із Зони, яких я ніколи ні в кого не бачив. Більшість сталкерів фотографують промоб'єкти чи якесь залізяччя, а в Дениса й вовки, й лосі, й іще різноманітні тварюки, назв яких я не знаю. От ви бачили знімки із Зони відчуження з фотопасток в лісі? Він таке постійно викладає. Та головне ось що. Сьогодні я випадково узрів, що рівно три дні тому в Зону пішла якась експедиція науковців із Польщі, заповідника Асканія-Нова й Інституту зоології НАН України. Що вони там наколупають своїми сачками, граблями, лопатами та штрикалками хитромудрого приладдя з купою індикаторів – окрема розмова.

Неймовірна краса: ніжно-рожеві квіти сакури з'явилися в різних куточках Ужгорода. ФОТО

Ніжно-рожеві квіти з'явилися в різних куточках міста. Саме в Ужгороді знаходиться найбільша в Європі алея сакур, що простягнулася вздовж берега Ужа. Цвітіння короткочасне, триває воно 2-3 тижні максимум. Сакура – візитна картка обласного центру Закарпаття. Всього в місті зростає кілька тисяч таких дерев. Тільки торік тут висадили понад 170 сакур. За офіційною версією, сакури завезли до Ужгорода з Відня в 1923 році. Тоді містом керувала чеська влада, яка відразу почала його активно розвивати.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини