MENU

«Укрзалізниця»! Мы против отмены ночных поездов!

1535 4

Я ПРОСТО В ШОЦІ ВІД ТАКИХ РЕФОРМ!

По роботі часто доводиться їздити по Україні, а відміна дальніх та нічних потягів - це знущання над платниками податків!

Наприклад, відміняється потяг Трускавець-Харків та Харків-Ужгород. Останній протягом двох років курсує через Конотоп і Суми, а після ЄВРО-2012 обіцяли пустити його як завжди - через Лубни, Миргород і Полтаву.

В результаті мені прийдеться з дитинкою віком кілька місяців і сумками товктися по трьох поїздах, щоб добратися з пункту А в пункт Б, і заплатити вдвічі більше за це знущання «мудрому» дяді-реформатору.


ГАНЬБА!!! В РАДЯНСЬКОМУ СОЮЗІ ТАКОГО НЕ БУЛО!!!!

Oleksandr Hrushka

Друзі!

У намаганні забезпечити пасажирами нові швидкісні, але дуже дорогі та незручні «Хюндаї», Укрзалізниця скасувала деякі зручні потяги, якими люди звикли користуватися роками.

Зокрема, скасований потяг №97 Київ - Львів та потяг №91 Київ - Львів. Те, що зараз має назву «потяг №91» - суцільне знущання над людьми: з Києва виходить о 16 годині, час у дорозі на 4 години довший, ніж був у № 91 раніше. Є й інші приклади скасування зручних потягів, їх дуже багато.

Пропоную тут обговорювати можливі дії, зокрема, чи не зробити акцію під «Укрзалізницею», що б показати нашу незгоду з діями влади?

 

Приєднуйтесь!

 

 

Українець Київ

Українці проти скасування нічних потягів

 

 

 

UAINFO

 


КОЛЕСНИКОВ БОРИС ВИКТОРОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини