MENU

В списки оппозиции нужно брать людей с хорошей физической подготовкой

491 0

Зазвичай, кулаки ідуть в хід, коли відсутні аргументи. Але не сьогодні, коли опозиція відстояла право на єдину державну мову у країні — українську. Хоч, можливо, і тимчасово.

Окремі нардепи показали, що можуть не тільки декларувати, вмовляти, переконувати і критикувати владу. Вони готові фізично протистояти, до крові. Саме так треба відстоювати інтереси країни. З вовками жити — по вовчому вити. Опозиція лише діяла традиційними методами своїх опонентів.

В центрі баталії одні і ті ж обличчя: Цюрко (бувалий боєць), Волков (баскетболіст), Забарський (просто широкий), Колесніченко (екс-міліціонер) з однієї сторони, і Парубій, Гримчак, Стойко, Волинець з іншої. Очевидно, що опозиціонери програли і кількісно, і якісно.

Ця бійка і усі попередні показали, що потрібно змінювати правила. У списки опозиції на наступні парламентські вибори має бути дещо інший підбір. Це те, що раніше передбачили «регіонали», на що зробили ставку. Вже усі переконалися, що українська політика — це не європейськість, а азіатщина. Жодних натяків на можливі зміни на краще немає. Усі подібні законопроекти будуть просовувати, будуть іти напролом. Тому треба брати кандидатами у депутати не тільки пузаті «мішки з грошима», а й людей з хорошою фізичною підготовкою, ветеранів спорту. Цю групу у парламенті міг би успішно очолити Кличко.

Столичний Лук'янівський ринок зараз утримують кілька сотень спортивних молодиків — не пускають туди покупців, а підприємці безуспішно його штурмують. Ідентичну схему застосовували і під час скандального будівництва на Троєщині — забудовник відгородився парканом, а місцеві мешканці безуспішно намагались прорватись. Верховна Рада теж перебуває під схожим контролем — її захопили «регіонали» і «тушки», а опозиція хоче пробити оборону.

Ми повернулись у часи, коли усі конфлікти вирішували силою, а не правовим шляхом. Не для кожного опозиційного народного депутата є обов'язковим бути інтелектуалом, плодити законопроекти, гостро полемізувати на ТБ і допомагати своїм виборцям. Повинні бути і ті, які ніколи не дають коментарі й інтерв'ю, які подали не більше одного законопроекту за 2 роки, які сидять тихо поки не знадобляться.

Тоді чаші терезів урівняються.

Назарий ВАКУЛА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини