MENU

У польской футбольной сборной на украинской таможне потребовали взятку

1849 0

Известный украинский писатель Сргей Жадан в своём блоге описал ситуацию в которой он оказался, пересекая, в составе украинской футбольной сборной, состоящей из писателей, совместно с такой-же сборной из Польши и Германии польско-украинскую границу. На пункте пересечения границы украинские таможенники потребовали от поляков и украинцев взятку в 10 с человека.

«Поляки пропускають швидко. Українці натомість гальмують і, протримавши всіх три години, починають вимагати хабара. Відкрито й без жодних двозначностей. Причому, вимагають хабара лише від українців та поляків, німців чомусь не чіпають.

 

Вигадують різні приводи для отримання цих грошей, на щось натякають, чимось погрожують, від чогось відмахуються. Перелякані німці навіть хочуть за всіх заплатити. Доводиться телефонувати знайомим, знайомі яких мають знайомих на митниці.

 

Врешті, приходить український офіцер, і з кислою пикою всіх відпускає. Поляки дістають самогон. Німці не розуміють, що це було. Вздовж траси висять банери з написом «Ми чекаємо на Євро»», - пишет Жадан.

 

UAINFO

 

КАЛЕТНИК ИГОРЬ ГРИГОРЬЕВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини