MENU

Помогите уберечь Крещатик от небоскрёба Табачника

1167 0

З 2003 року компанія Грааль, повязана з братом Дмитра Табачника, намагається збудувати на Європейській площі 160-метровий фалос. Поки достньо проголосувати в інтернеті, аби зробити крок до захисту.

Сьогодні завдяки вашим голосам у конкурсі Нескафе, http://ideax-nescafe.com.ua/semifinalists/red/h4b-mistetska-platforma за Мистецьку платформу Г4Б, проект потрапив у фінал конкурсу і має усі шанси виграти грант.

 

Г4Б це гурт мистецької молоді, які вже кілька років творять акції, концерти, виставки і захищають у судах історичний будинок по вулиці Грушевського 4б, який входить у пляму будівництва і за проектом має бути знищений.

 

Цьому будинку більше ста років, у різні часи в ньому жили досить відомі люди. Він є достойним статусу пам’ятки культури. Власне цього статусу під тиском громадськосі йому вже надавали минулого року ... але всього на кілька днів)))

 

Цієї зими, аби пришвидшити руйнацію будинку, представники Граалю витягнули майже всі вікна і відрізали опалення.

 

Якщо проект Г4Б виграє грант від Нескафе, це надасть тимчасове захист будинку від руйнації і затримає початок будвництва, що дасть час для боротьби у юридичному полі. За час затримки може змінитися іполітична коньюктура і проект Граалю стане неактуальним.

 

ПС. Більше інфи, стосовно відношення родини Табачника до цього будівництва можна прочитати у росслідуванні Ігора Луценко.

 

Виталий СЕЛИК

 

ТАБАЧНИК ДМИТРИЙ ВЛАДИМИРОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини