MENU

Оголошено офіційний слоган Євробачення 2020

303 0

Євробачення 2020

Оголошено офіційний слоган міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2020. 65-й ювілейний конкурс пісні Євробачення пройде під закликом Відкрийся (Open Up).

Про це було оголошено в новому відео, опублікованому на офіційному YouTube-каналі конкурсу, повідомляє НВ Style.

"Слоган Відкрийся неповний. Відкриємося один одному. Відкрийся музиці. Відкрийся Роттердаму. Відкрийся... що б ви не вибрали! Відчуйте свободу завершити цей слоган на свій розсуд. Так ми краще пізнаємо один одного", – коментує слоган виконавчий продюсер конкурсу Сітце Баккер.

Читайте також: Україна заборонила брати участь в "Євробаченні" дітям, які виступали у Росії

В офіційній заяві також зазначається, що цей слоган зображає атмосферу Нідерландів, де відбудеться Євробачення 2020 після перемоги їх представника Дункана Лоуренса з піснею Arcade на конкурсі 2019 року, який проходив в Тель-Авіві, Ізраїль.

"Ми шукали тему і заклик, які покажуть те, що являють собою Нідерланди. Це те, як голландці можуть ідентифікувати себе. Це країна з відкритим розумом, де люди висловлюють свою думку з повагою один до одного. Ми також визнали важливим вибрати тему, яка відповідає духу нашого часу. Люди стурбовані посиленням поляризації, і свобода не настільки очевидна для всіх, як хотілося б. Гасло Відкрийся закликає відкритися для інших людей і для різних думок", – підсумувала Баккер.

Читайте також: Стартував національний відбір на "Євробачення-2020" з оновленими правилами

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини