MENU

Милиция арестовала 10 журналистов, которые пришли на суд гад Виталием Запорожцем

3201 3

 


Масовими арештамизакінчилось засідання суду над ВіталіємЗапорожцем. Суд заблоковано міліцією.Всіх, хто прийшов на засідання, в томучислі журналістів, затримують.

На початку засіданнясуддя заборонив проводити відеозйомку.Журналісти, яких зібралося немало,підкорилися незаконному рішенню судді.Але коли було оголошено перерву, вониповернулися до зали засідань аби взятиінтерв‘ю у підсудного та адвокатів.Втім охорона стала заважати журналістамвиконувати їхні професійні обов‘язки,відштовхувати камери, тощо. Коли залякатижурналістів не вдалося, вивели підсудногоз зали. Таке поводження обуриложурналістів і вони відмовились виходитиз зали, вимагаючи відкритого засідання.Судді не пішли на поступки. Тоді ГаннаЛисиця Сінькова (відома смаженням яєчніна Вічному вогні) та Ярослава Пугачова(Братство св. Луки) залізли на стілсудді та відмовились звідси злізати.Охорона після невдалих спроб очиститиприміщення викликала «Беркут».


Наразі будівля судуоточена. Всіх, хто знаходився всерединізатримують. Щонайменше десяток чоловіквже затримано, серед яких зокремаКоханівський (голову Комітету ВизволенняПолітв‘язнів) та Кирило Бубенцов. Деякимвдалося прорватися і втекти. Люди, щоприйшли підтримати Віталія Запорожці невипускають з двору суду машину ззатриманими. Суд продовжуватиметься взакритому режимі.

 

 

VINTOVKIN 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини