MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 березня 2020

260 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 4 березня

Рада призначила Дениса Шмигаля прем’єр-міністром України

Новопризначений прем'єр Денис Шмигаль упродовж місяця працював в уряді Гончарука. На початку лютого він став віцепрем'єр-міністром - міністром розвитку громад та територій, замінивши Альону Бабак.

Депутати призначили новий склад Кабміну, але деяких міністрів не вистачає

Декілька посад залишаються вакантними – міністри культури, агропромислового комплексу, освіти та енергетики.

Фурса: Власть переходит к Коломойскому и другим олигархам

В Кабмин зовут проверенных слуг олигархов, крепких хозяйственников. Которых выгнал Майдан. Но иногда они возвращаются. Их приводят олигархи, потому что знают, что могут положится на их ценности. И нужные олигархам качества.

Шкрум: Не знаю, чи була колись така історія, щоб на посаду міністра не просто не було черги бажаючих, а ті, кого вмовили, відмовились на ранок

Унікальна історія. Черга помилок, яка приводить до часткового лише Уряду, де міністри залишаються в.о., де керувати буде вкрай важко, а стратегію нового Уряду поки ніхто не бачив.

У МОЗ розповіли про стан інфікованого коронавірусом українця

"Стан, можна сказати, задовільний, температури немає – станом на ранок була 36,8°C. Жодних симптомів розвитку пневмонії немає, кашель послаблюється, хворий почуває себе добре", – розповів він.

Маляр: У справі про загибель ексглави "Інтера" в будинку Кожари час грає на користь злочинців

Навіть людська пам"ять з часом видає геть інші сценарії ніж пам'ятала рік чи два тому. Це означає, що чим далі від самої події, тим складніше встановити істину – сам чи не сам пішов із життя загиблий.

Мільярдер Майкл Блумберг завершив участь в передвиборчій гонці США, він підтримав Байдена

Попри вкладені понад пів мільярда доларів у передвиборчу кампанію, Блумберг показав невдалий результат: він переміг лише на Американському Самоа і набрав кількадесят кандидатів в інших штатах. При цьому він витратив на рекламу в цих штатах близько 180 мільйонів доларів – більше за інших претендентів на номінацію.

Ударний дрон Туреччини знищив у Сирії новий російський комплекс "Панцир-С1". ВІДЕО

Саракіб вже двічі переходив із рук в руки менше ніж за місяць, що відображає його важливість як воріт до контрольованого урядом північного міста Алеппо, так і до утримуваного повстанцями міста Ідліб на заході.

Лувр знову відкрився після побоювань щодо коронавірусу

У художньому музеї Лувр у Парижі 1 березня повідомили, що закривають свої двері для відвідувачів через поширення коронавірусу.

Кличко може повернутися у бокс наступного року – оглядач

Якщо Володимир Кличко повернеться в бокс, то заради двох цілей. Перша – щоб побити рекорд Джорджа Формана. Друга – щоб побити Тайсона Ф'юрі. Якщо з першим доведеться зачекати ще два роки, то друге можна зробити трохи швидше. Навіть бажано швидше, щоб встигнути – Тайсон не раз давав зрозуміти, що в боксі на довго не затримуватиметься. Оптимальний час їхнього бою-реваншу – середина 2021-го. А досягнення другої цілі буде перепусткою для атаки на першу.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини