MENU

Почему Янукович финансирует участие Ющенко в выборах?

4758 6

 

 За інформацією нашогоджерела, Янукович дав команду «своїм»розпочати фінансування виборчогопроекту свого вірного друга і соратника Ющенка.


Мова йде про фінансуванняпроекту ПР, під проводом Андрійовича.Так званої «правиці». На думкуполіттехнологів Банкової такий псевдоопозиційний проект зможе відтягнутивід об’єднанної опозиції частинуправого електорату, зокрема в західнихобластях...

Звичайно, про подолання5-ти відсоткового бар’єру вони не мріють,бо це фантастика, в яку ніхто не повірить.Але 1-2%, при певних обставинах, маргинали Ющенка, можуть «відкусити». А це,погодьтеся, в умовах коли кожен голос"на вагу золота" такожсуттєво.

Підтвердженням моїх слівщодо початку перерахунку «бабосиків»від Януковича Ющенку, можуть слугуватининішні заяви якихос нікому невідомихраніше «нашоукраїнців». Вони кажуть,що готові вступити у виборчу кампаніюі створювати «правицю». Лідером цьогополітичного «збіговиська» стане,звичайно ж, найвідоміший бджоляр України,що колись працював на посаді президента,про що є запиc у його трудовій книжці.

Длятих хто не знає. На сьогодні, борги «НашоїУкраїни» становлять понад 70 млн. грн..Це оренда приміщень, сплати ЖКХ, зарплатипрацівникам і т.д. Дивно, що ці партійніфункцірнери, не розрахувавшись, аподекуди, просто «кинувши» людей,сьогодні мітять аж на самостійні вибориу ВР. А це десятки, сотні мільйонівдоларів. Невже з боргами вже розрахувались???Адже порядні люди, спочатку віддаютьборги, а потім все інше. Якщо так, тозвідки кошти? І ще, не втримаюсь і відійдувід головної теми. Запитаю особисто у Ющенка: Вікторе Андрійовичу, так де ж,все-таки, гроші, що зібрали українці на«Лікарню майбутнього» ? Куди ж ви їхподіли, разом з пані Катериною? Вам несоромно? Ой, про що це я, звичайно ні.Зрештою, Бог вам суддя, і за це, і за всеінше. Повертаємось до головного.

Ющенко,досі, вважає себе успішним президентом,політичним лідером країни, «батьком нації» і т.д. Досі має політичні амбіціїі вірить у свою неперевершеність. Цимі хоче скористатися Янукович. Бо, нажаль, і сьогодні, не всі розуміють зміючусутність екс-президента. Крім того, цихдвох «подєльніків» об,єднує спільнахвороба - патологічна ненависть і страхперед Юлією Тимошенко. Власне, зарадитого, щоб знищити саме її вони і об,єдналисяу 2006-му році. От і крокують по життюразом. Разом боролися проти у 2009-му напрезидентських виборах, разом кинулиза грати. Ну, а зараз Янукович знову хочепідтримати, далеко не бідного, хоча, яквиявляється дуже скупого, ВіктораАндрійовича, щоб той знову гіднопопрацював на ПР і на диктатуру.Переконаний, що Ющенко з радістю виконаєвсі побажання і забаганки кримінальногорежиму. Ну, а як ще й гроші за цедадуть...

До речі, не виключено, щонещодавній вихід Наливайченка з НУ,також має відношення до мого прогнозу.Мабуть дізнався, а розуміння того, щоїхні вибори буде фінансувати Янукович,для колишнього голови СБУ і офіцерастало останньою краплею. 

Я щировітаю Валентина з цим кроком. Зробиввсе правильно. Між іншим, я мав розмовуз Наливайченком десь місяць-два тому,на одному з засідань КОДу. Де, в котре,закликав його негайно позбавитись Ющенка як лідера партії, бо це несуміснез опозиційною діяльністю. Отримавабсолютну підтримку своїм словам.Валентин сказав, що вважає так само, алеспробує ще раз переконати партійців, аякщо не вдасться, то вийде сам. Як бачитеслово він стримав. Йому не вдалося і вінвийшов з лав партії Ющенка.

Отже,резюме. Політична партія «Наша Україна»на чолі з Ющенком – це сателіт Партіїрегіонів та союзник Януковича

Підтримуючи Ющенка, Королевську та інших псевдоопозиціонерів (про Кличка поки промовчуз політкоректності, у нього ще є трохичасу для остаточного самовизначення ія сподіваюся, що, все-таки, здоровийглузд переможе) люди голосуватимуть за Януковича!!! Друзі, це потрібно зрозумітиусім.

P.S. Кілька слів для деякихскептиків-писак, що іноді обурюютьсямоїм відношенням до Ющенка, а також дотого, що сьогодні зветься «Наша Україна»,але, при цьому, погано знають мою політичнуісторію. Так от, спитаєте ви, чи маю яправо стільки часу системно критикуватицього іуду? Відповідаю. Так, маю цілковитеправо.

Я, справді, був членом НУ, змоменту її заснування 05.03.2005 до 01.07.2009.Пройшов вибори 2004-го, Майдан, бувкерівником районного штабу НУ 2006-му,Очолював фракцію НУ у Шевченківськійрайраді 2002-2006-го, був керівникомШевченківського райвиконкому НУ,депутатом Київради від «Нашої України».Але до Ющенка це не має жодного відношення,бо ми щиро вірили, як і мільйони українців,ми просто робили свою справу. При цьому,я жодного дня не працював чиновником увиконавчих структурах влади і не обіймавбудь-яких державних посад.

Публічноі аргументовано я почав критикувати Ющенка, Єханурова, Балогу з 2006-року, зчасів славнозвісного універсалу. Вжетоді зрозумів, що відбувається зрада,що вони в співпраці з Януковичем, щокришують Чорновецького. Як приклад, осьодна з моїх заяв 2008-го року, що стосуваласябездарного партійного керівництва Ющенка.

 

Схожихзаяв зроблених мною протягом 2007-2009 рокув ЗМІ було достатньо.  

Так само,у 2009-му році, я публічно вийшов з лав НУі відкрито повідомив причину цьогокроку.


Тому не варто цим дужеперейматися.

Моя позиція щодо Ющенка і нинішньої  «Нашої України» народиласяне сьогодні, а багато років тому. Вонає відкритою, чесною і аргументованою.При цьому, я поважаю думку і відміннувід моєї. Але тоді коли вона підкріпленачіткістю аргументів, а не «огульнимкритиканством» і відвертою лайкою.Дякую за розуміння.

А наша боротьбапродовжується. З вірою в перемогу! СлаваУкраїні!

 

Зорян ШКИРЯК



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини