MENU

Партия регионов готовит масштабное побоище под стенами Верховной Рады

1907 3

Нещодавна провокація Колісниченка в сесійній залі засвідчила, що це лишень частина добре спланованого «регіоналами» сценарію з дестабілізації політичної ситуації в Україні напередодні виборчої кампанії.

Втрачаючи підтримку власного електорату, Партія регіонів знову вдається вже до відомого нам сценарію розподілу українського народу на «наших - донецьких» та «західняків -  бандерівців»,  використовуючи для цього   мовний  та територіальний принципи. Однак виявляється, що розбитих голів у сесійній залі регіоналам замало, тепер вони готують побоїще під стінами Верховної Ради.  

Як стало відомо активістам ВК «Наступ», в даний час структурами Партії регіонів здійснюється масштабна мобілізація «майданобайтерів» та «бойовиків» для участі в силовому протистоянні з представниками націонал-патріотичних сил у вівторок, 5 червня 2012 року.

Крім того,  в даній провокації залучено ряд структур проросійської орієнтації, зокрема «Російський блок», «Союз вірних козаків».

Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела «Нам стало відомо, що  «Російський блок» підготував для «роботи в Києві» більше 500 бойовиків, які пройшли спеціальну підготовку та мають досвід роботи в силових структурах та охоронних фірмах.»

 Сьогодні організацією масовки в Києві займаються «Молоді регіони», в інших областях - регіональні штаби Партії регіонів.

Кожному учаснику фізичного протистояння пропонують у Києві від 500 до 800 гривень, залежно від поставлених завдань, плюс компенсація можливої «завданої шкоди здоров'ю». Збором «бойовиків» і організацією провокацій займається технологічний штаб Партії регіонів, нещодавно сформований спеціально для виборчої кампанії 2012 року.

Зважаючи на дану інформацію, ВК «Наступ» звертається до всіх представників націонал - патріотичних сил та закликає не допустити організовану Партією регіонів вакханалію. Ми звертаємось з проханням  максимально мобілізувати всі свої ресурси і дати гідну відсіч антиукраїнським силам.

Ми звертаємо увагу представників правоохоронних органів України, що  готуються провокації і закликаємо не допустити силового протистояння.

Руслан СЕКЕЛА

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини