MENU

«ПротиВсіхи» получили новое задание

1544 4

Увага! Ненормативна лексика


ШАНОВНІ ПРЕДСТАВНИКИ ОПОЗИЦІЙНИХ СИЛ і тих, хто вважає себе такими! Лідери, і, в першу чергу, лідерки громадських організацій!

Національно свідомі блогерці, твітерщуки, контактенки і фейсбуковинці!

В непростий час звертаюся до Вас і прошу тільки про одне,

від усього серця прошу,

від усього УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ (хай мені пробачать це самовільне взяття на себе провноважень «гласу народу» - нє користі раді то роблю) благаю Вас,
на колінах канючу,

Христом Богом молю:

ПОЇБІТЬСЯ!!!

Знайдіть собі друга чи подружку, колєгу по громадській організації– мені байдуже хто як з цим справляється, на то демократія –

АЛЕ ПОЇБІТЬСЯ!!!

Бо Ваше бризкання жовчу і слиною один на одного, неструктуровані прояви пристрасної жаги до ігор з домінуванням і обов’язковою дефекацією один на одного в процесі можуть свідчити тільки про одне – ХРОНІЧНИЙ НЕДОЙОБ.

Ваші публічні сварки в мережі – зо сміху всцятися можна, від того калісніченко завжди на бодрячкє. Щось не подобається – ПИШИ В ЛІЧКУ, БЛЯТЬ, так мол і так, тут хуйню зробили, тут недогледіли, можеш навіть підарасом і жлобом назвати, але скажи що ти пропонуєш, аргументуй і доведи.

Бо можна створити громадську організацію з п’ятьох дудильшиків в дудки і перебивати виступаючого «А чого ви таке допустили, ви ж депутат!!!?» А ЧОГО ТИ НЕ ПРИВЕЛА ГРОМАДУ В ДВАДЦЯТЬ ТИСЯЧ ЧОЛОВІК, ХОЧА Б, ГРОМАДСЬКИЙ ДІЯЧ, ЙОБ ТВОЮ ДІВІЗІЮ?

Намагання організаторів акції заспокоїти бійку – це не боягузство, а відповідальність за людей. СИЛЬНИЙ НЕ ТОЙ, ХТО ЗНАЄ В ЧОМУ ЙОГО СИЛА, А ТОЙ, ХТО ЗНАЄ, ДЕ В НЬОГО СЛАБКІ МІСЦЯ. Вважаєш, що треба пробити цей космонавтський кордон і захопити Раду? То де твоя сотня тренованих хлопців, громадський діяч?

Лідери партій теж припизділи зайвого, в сенсі, шо з цього моменту ми тут будемо стояти до побєдного, і похуй, чим вєсьма удівілі самих організаторів акції.

Але ж це опозиція, яка не яка, а вибори ось-ось. І можна знову починати кричати про різні сорти гімна, тільки пам’ятати, що чергова перемога ПР буде саме на вашій совісті.

Основна частина населення інертна і взагалі не розуміє і не цікавиться, шо оно ото там за копошіння відбувається. І це нормально. Вірніше, це так, як є. І не тільки в Україні. Інша річ, що в Україні неприродньо маленький відсоток активної частини, небайдужої, пасіонарної, грьобаної інтелігенції, чи як її там – тим більша на них покладається відповідальність. Тому я і прошу всіх небайдужих усвідомити це! УСВІДОМИТИ, ЩО НА ВАС ЛЕЖИТЬ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ЦЕЙ НАРОД.

Перстаньте лити гімно одне на одного – думайте, що можна зробити корисного. Прекратіть ці безкінечні суперечки на форумах: «а з прапорами будемо акцію робити, чи без прапорів? якщо з прапорами – я не піду, бо ви всі запроданці, а я білий і пухнастий щирий патріот, залишусь дома, подрочу». В городі німці, а ви сперечаєтесь, в чому на бій красивіше виходити: у хвуражці, чи в пілотці?

І тому – ПОЇБІТЬСЯ! І НЕХАЙ ВСЕ У ВАС (УВІЙДЕ І ) ВИЙДЕ!!!

P.S. Я зумисне не назвав ні одного прізвища і ні одної організації, але дякую Мистецькому Об’єднанню ОСТАННЯ БАРИКАДА за організацію, оперативне реагування, імпровізовану сцену і професійний звук в есктремальних погодних і інших умовах, а також всім-всім, хто прийшли на акцію, і просто окремим людям, партійним і не партійним організаціям, УДАРУ, ЗА БАТЬКІВЩИНУ, РУХУ, ФРОНТУ ЗМІН, НАРОДНІЙ САМООБОРОНІ, НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ, ЦЕНТРУ ДОСЛІДЖЕНЬ ВИЗВОЛЬНОГО РУХУ, САМу, ПРОСТОРУ СВОБОДИ, ВІЛЬНОМУ ПРОСТОРУ, СВОЇЙ ПРАВДІ, ВІДСІЧІ і всім-всім-всім, кого не згадав.

Артем ПОЛЕЖАКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини