MENU

Если сегодня прольется кровь, это поставит крест на проведении Евро — Шкиряк

7334 23

Після нічного відвідування  «захисників» російської мови під ВР напросилися не втішні висновки...

Здається, що заради знищення української мови, а за нею й державності, ПР буде готова піти на силовий конфлікт, як під стінами ВР так і в сесійній залі. І все це  заради прийняття злочинного законопроекту регіонала Колесніченка? Маячня.

В Маріїнському парку і околицях блукає вже близько тисячі « захисників» російської мови, прихильників ПР, у спортивних костюмах. Є п'яні та агресивно налаштовані.

Я був під ВР близько третьої години ночі. Спеціально поїхав подивитися, що там відбувається.

Сцену для підтримки «регіоналів» встановили прямо на вул. Грушевського!!! Посеред дороги. Сама вулиця перекрита. Під'їзди з усіх боків теж перекриті «активістами» в спортивній формі. От такий карт-бланш для своїх. Їм дозволено все. У парку і околицях ходять люди сумнівної зовнішності, багато з них неповнолітні, на вигляд 15-16 років. Серед цієї молоді були випивші.

Майже ніхто не розуміє навіщо сюди приїхав, але ведуть себе дуже агресивно.

Я спробував поспілкуватися з кількома з цих «бравих» хлопців. На запитання, що вони тут роблять була відповідь: «Что надо. Завтра увидишь». Деякі, під впливом алкоголю дуже агресивно реагували на мою українську сорочку, проводжаючи мене криками про бандерівську сволоту і добірним матом. Що-небудь доводити і пояснювати було безперспективним. Міліція веде себе спокійно, нічим не перешкоджаючи цим «мітингувальникам».

Я б дуже хотів помилитися, але у мене склалося враження, що люди яких «регіонали» привезли і збирають в Києві будуть готові і до силового протистояння.

Те, що зараз роблять «регіонали» - це злочин проти власного народу. Це шабаш, політично-кримінальний бєспрєдєл, в найгірших його проявах. Безумовно, все це відбувається з благословення Януковича. Я дивуюся якими треба бути невігласами, щоб влаштувати цю політичну, нікому не потрібну, провокацію за три дні до початку Євро-2012. Янукович вже  ізгой в цивілізованому світі. Якщо сьогодні, не дай Бог, щось станеться, якщо раптом проллється кров, це остаточно поставить хрест на проведенні Євро. Сюди вже точно ніхто не поїде. Ну, а Янукович стане не виїздним. Але найголовніше, що народ України знову буде розділений за національним і мовним принципом. Це стане трагедією кожного громадянина. Хоча, мені здається, що їм наплювати. Вони готують Білорусію в Україні.

Ми не можемо цього допустити!

На жаль, я не виключаю, що сьогодні можливе силове протистояння як під стінами ВР, так і в сесійній залі. Влада не зупиниться ні перед чим. Думаю, що регіонали вже провели «жалісливі» бесіди зі своїми незгодними, литвинівцями і рибаковцями, відібрали у них картки і готові форсувати свій злочинний законопроект. Але рано чи пізно за ці злодіяння доведеться відповідати. Адже прийняття цього законопроекту - це прямий шлях до відкритого громадянського конфлікту в Україні. Це вже не жарти. І ми зробимо все можливе, щоб не дати можливості правлячому режиму знищити країну.

Звертаюся до провладної більшості у ВР: Схаменіться!!!! Нам нема чого ділити! Ми всі - українці! І східняк і західняк. Всі хто проживає на цій благодатній землі. Відмовтеся від шматування нашої країни, поки не пізно! Проблем з російською мовою в країні не існує. Є значно важливіші питання які потребують розв,язання: економіка, соціалка, пенсійне забеспечення, зарплати, безробіття і т.д....Займіться справою! Не відволікайте увагу громадскості від головного, створюючи штучні приводи для протистояння. Прийде час, вам цього люди не простять.

А ми, друзі, сьогодні маємо бути разом! Всі, хто вважає себе патріотом України, незалежно від національності, політичних вподобань та віросповідання. Україна потребує нашого захисту! Слава Україні!

Зорян ШКИРЯК

 

 

Партиярегионов? Нет, черносотенцы Малороссии


Азаровподтвердил, что Партия регионов – эточерносотенцы


«Введениедвуязычия - это преступление противнации» - Юлия Тимошенко

 

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини