MENU

Партия регионов потратит 400 млн. гривен для оплаты услуг агитаторов

1139 4

 

В розпорядженнягромадянського руху «Спільна Справа»,який здійснює незалежний моніторингпарламентських виборів, потрапив  листза підписом віце-прем'єра Сергія Тигіпка,адресований державним адміністраціям.

В ньому йдеться процільову дотацію місцевим бюджетам длядодаткового залучення з 1-го червня вструктури соціальних служб 12 тисячтимчасових соціальних працівників.Основне завдання новобранців «наданнясоціальних послуг найвразливішимкатегоріям населення».


За інформацією, якунадало джерело «Спільної Справи» вКабінеті міністрів, в такий спосіб Партія регіонів планує оплачуватироботу своїх агітаторів, які працюватимутьпо технології «від-дверей-до-дверей».На це вказує не лише період, на якийнабираються працівники, але й те, щовони не отримуватимуть статусу державнихслужбовців.


На фінансування проектуз державного бюджету витратять близько400 млн. грн.


Як повідомлялосьраніше, в Полтавській області, де по149-му виборчому округу веде передвиборчукампанію керівник Державного агенстварезерву України Олексій Лелюк (очолюєПолтавську облорганізацію Партіїрегіонів), були зафіксовані випадкироздачі виборцям муки в мішках змаркуванням Держрезерву.


  

  

  

ОлександрДАНИЛЮК 

 

ТИГИПКО СЕРГЕЙ ЛЕОНИДОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини