MENU

Шахтар розгромив Динамо в матчі за Суперкубок України-2021

819 0

Наставник "Шахтаря" Роберто Де Дзербі виграв свій перший трофей в тренерській кар'єрі.

Донецький "Шахтар" розгромив київське "Динамо" в матчі за Суперкубок України-2021.

Про це інформує UAINFO.org.

В самому дебюті зустрічі захисник "Шахтаря" Микола Матвієнко зазнав пошкодження: йому випадково розбив голову його ж партнер Ісмаїлі після невдалого контактного єдиноборства. Втім, Микола з перев'язаною головою продовжив матч.

"Динамо" створило найкращий момент за першу половину поєдинку на 15-й хвилині. Віталій Буяльський відгукнувся на пас Томаша Кендзьори і потужно пробив, але Андрій П'ятов перевів м'яча на кутовий.

Далі "Шахтар" перехопив ініціативу і почав підступати до воріт киян. На 31-й хвилині це увінчалося забитим м'ячем. Додо виконав навіс, Марлос скинув на Лассіну Траоре, а той виграв боротьбу і головою відправив м'яча у сітку воріт.

Читайте також: Мошенница украла 288 тысяч евро у Криштиану Роналду – The Sun

Після перерви "Шахтар" продовжив тиснути. На 47-й хвилині Тарас Степаненко влучив у стійку воріт. А на 54-й хвилині "гірники" втекли в контратаку: Педріньо зробив передачу на Ісмаїлі, а той віддав асист на Траоре, котрий оформив дубль.

Через 7 хвилин Майкон відібрав м'яча у Сергія Сидорчука, відпасував на Алана Патріка, а той потужним ударом відправив м'яч у правий кут воріт Бойка. "Динамо" не спромоглося відповісти навіть голом престижу.

"Шахтар" - "Динамо" - 3:0

Голи: Траоре, 31, 54, Патрік, 61

"Шахтар": П'ятов, Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі (Кривцов, 67), Степаненко (М.Антоніо, 78), Майкон, Марлос (Соломон, 67), А.Патрік, Траоре (Сікан, 78), Педріньо (Конопля, 88)

"Динамо": Бойко, Миколенко, Забарний, Сирота, Кендзьора (Караваєв, 67), Сидорчук (Андрієвський, 66), Шапаренко, Буяльський, Де Пена (Вітіньйо, 70), Циганков, Супряга (Гармаш, 66)

Попередження: Алан Патрік, 39, Марлон, 59, Кривцов, 77, Педріньо, 88 - Буяльський, 42, Де Пена, 43, Шапаренко, 63, Сирота, 71, Циганков, 79, Забарний, 90+1

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини