MENU

Великдень-2022. Сьогодні йде війна Добра і Зла. Ми не можемо опустити руки, а маємо вистояти до перемоги, – волонтер

411 0

Сьогодні велике свято Великодня! Христос Воскрес! Країни Європи святкували тиждень тому, а ми разом з деякими «сусідніми» країнами святкуємо сьогодні...за моє християнське життя, яке почалося 1999 року це сама не проста Пасха, що відзначається...

Про це на власній сторінці у Facebook пише координатор волонтерського руху Олександр Ковтунінформує UAINFO.org.

В теперішніх подіях є щось схоже з подіями 2000-літньої давнини. Тоді в Іудеї були окупанти, і сьогодні в Україні...тоді мало хто повірив Христу і сьогодні правда для одних, є фейком для інших, тоді була війна Добра зі Злом і сьогодні, тоді вбивство Спасителя підтримував натовп і сьогодні вбивство мирних людей, дітей, літніх людей підтримує мільйонна країна

У Христа не було ненависті до людей, що не розуміють його, а була скорбота та розчарування, декілька разів він повторював «ті хто мають вуха – почують», але ж всі навколо нього їх мали…та не хотіли чути і бачити, бо були рабами. Рабами гріха, ідолів, брехні, зручного життя, страху, егоїзму та заздрості.

Тоді багато хто казав Христу – де твій Бог? І сьогодні деякі кидають такі фрази. Але Бог є, був і буде! Він дав владу людині, але диявол (цар брехні) використовує свої методи, щоб цю владу використати не на добро, а на зло! Тоді окупація Іудеї – була «освобожденієм» для когось і сьогодні цю тему намагаються продати своїм рабам. Тотальне знищення нації і народу, який нікого не чіпав і нікому не загрожував називають "спєцоперацией". Ця операція триває з 2014 року, але їм замало було Криму та Донбасу (де події намагались видати за громадянську війну). Зараз їх мета вся Україна!

Тому сьогодні, йде війна Добра і Зла, окупанти порушують всі заповіді – не вбий, не вкради, не побажай чужого, поважай матір та батька, полюби іншого як самого себе…ми не можемо опустити руки, ми маємо зі спокійним серцем стояти до кінця! Боже дай сили всім нашим захисникам, мудрості, мужності та оберігай їх! Нехай всі стихії: вітер, сонце, вода, вогонь, ніч, день – все буде за нас! В Біблії ми бачили багато чудес на полі бою, хочеться їх бачити і сьогодні.

Наша команда та наші друзі продовжують допомагати нашим збройним силам всім чим тільки ми можемо:

- Хтось скидає гроші на закупівлю продуктів, ліків, аптечок, автомобілів, тощо

- Хтось пече паски для військових, робить печиво, котлети, вареники, ковбасу та інші смаколики

- Хтось передає нам з Данії, Греції, Франції, Польщі, Канади та інших країн гуманітарну допомогу

- Хтось шиє чи закуповує військову амуніцію

- Хтось розвозить допомогу по всій Україні

- Хтось готує обіди для лікарів та військових

- Хтось працює на гуманітарному складі

- Хтось приймає та розміщує біженців

- Хтось просто допомагає людям там де він є

- … цей список можна продовжувати

Дякую всім людям, за вклад у здобуття перемоги! Дякую всім, хто допомагає фінансово! Дякую всім, хто піклується про нужденних!

Пасха – це прощення, це спасіння, це любов, це нове життя! Бажаю всім очистити свої серця та с холодним розумом і палаючим серцем рухатись з Богом до перемоги!

На фото наші військові, яким ми вчора перед святом намагались видати все що тільки можна + завдяки Vova Korostil та Сергей Палеха вони отримали свячені пасочки прикрашені нашими прапорами, щоб вони відчули це свято сьогодні!

Дякуємо всім за підтримку та надану допомогу!

Слава Україні! Слава Ісусу Христу!

Якщо вимаєте можливість і хочете допомогти фінансово:

Координатор по Києву і Київській області – Олександр Ковтун

моб.тел. +380504465864
Приват 5363542020053337 
Монобанк 5375411407233985

Для фінансової допомоги в іноземній валюті: 

Через систему PayPal – [email protected] 

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини