MENU

В Броварах появилась новая «Елита-Центр»

773 0

Донедавна спокійне імальовниче місто Бровари перетворюєтьсяна розплідник будівельних шахраїв.Життя міста сколихнула будівельна аферапо вулиці Каширіна, 15, повідомляє Олександр Слободян. Там в 2011 роцігромадяни уклали договори купівлі-продажуіз забудовником – громадянкоюСерпокриловою В.Д., відповідно до якихзабудовник зобов’язувався продатикожному із інвесторів у строк не пізніше20 серпня 2011 року частину житловогобудинку відповідною площею або майновіправа на квартири. Крім цього, забудовникзобов’язувався ввести в експлуатаціювищезазначений будинок до 20 липня 2011року, чого, зрозуміло, зроблено  небуло.


З метою вирішенняспірної ситуації щодо житлового будинкупо вул. Каширіна, 15 постраждалі громадянизвернулися до Броварської міської ради.На їхнє звернення виконавчий комітетБроварської міської ради повідомив, щоСерпокрилова В.Д. не володіє правом наукладення угод купівлі-продажу квартир  вжитловому будинку, а отже всі угоди,пов’язані з цим житловим будинком єнікчемними і відповідно вважаютьсянедійсними, оскільки будівництвоСерпокриловою В.Д. на земельній ділянцісупроводжується документами «дляприйняття його в експлуатації якіндивідуального, а не багатоквартирногобудинку». Іншими словами, при укладеннідоговорів купівлі-продажу забудовникввів людей в оману, що будинок єбагатоквартирний, хоча фактично будинокзбудований як багатоквартирний, юридично– як індивідуальний.


 Розвівши руками,броварська міська влада порекомендувалапостраждалим громадянам звернутися досуду за захистом своїх прав. Адже згідноз чинним законодавством ввести вексплуатацію такий будинок наразінеможливо. Тому в травні цього рокупостраждалим громадянам стало відомо,що Інспекція державногоархітектурно-будівельного контролю уКиївській області відповідно до своєїпостанови буде звертатися до суду длязнесення будинку по вул. Каширіна, 15 яктакого, що збудований самочинно: безпроектної та дозвільної документаціїна виконання робіт.




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини