MENU

Негативную оценку Украины перед ЕВРО-2012 формировали немецкие СМИ

944 1



«Іноземнівболівальники приємно вражені Україною,її атмосферою та організаційною роботою,повідомляє Polskie radio dla zagranicy», -сообщает в своем блоге zuof8.
«Журналістипишуть, що після 10 днів проведеннятурніру хвиля критики і песимізму узахідних ЗМІ змінилися на захопленняукраїнськими містами, організацієюматчів, прийому і розваг для вболівальниківЄвро-2012. Іноземці не побачили тутдиктаторської влади, безхатченків,зграй бездомних собак, мілітаризаціїі брудних вулиць, натомість, були приємновражені гостинністю країни. Зокрема,українські міліціонери поставилися довболівальників демократично, дозволившипити пиво на вулиці — завдяки цьому,гості почувають себе комфортно.

Якз'ясував журналіст Polskie radio dla zagranicy підчас спілкування з трьома іноземнимвболівальниками - англійцем, німцем ташведом, – негативну думку про Українуформували передовсім німецькі ЗМІ. Проце фани розповіли виданню у Києві.Вболівальники зізнаються, що побачилиУкраїну своїми очима і можуть з запевнити,що країна переповнена святковоюатмосферою, придатна для розміщеннявеликої кількості уболівальників, туткомфортно і приємно, а українці проявилисвою відкритість і доброзичливість.Іноземні гості радять своїм співвітчизникамзавітати до України.

Гарне враженнясправили також і ціни: вони значно нижчі,ніж, наприклад, у Швеції. Крім того,респонденти наголосили на тому, що упершу чергу їх цікавить футбол, а ніякне політичні ігри»,
-пишет блогер.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини