MENU

Наближається чорна п’ятниця 2023

421 0

Наближається чорна п’ятниця 2023

Чорна п’ятниця. До цього унікального явища у світі торгівлі можна відноситися по різному, але в будь-якому випадку це справжня подія для більшості покупців та споживачів. Можливість заощадити, придбавши товари за цінами, значно нижчими за номінал, є більш ніж актуальною в наш час. Саме тому більшість людей уважно слідкує за новинами в листопаді, адже саме в цей період відбувається те, що має назву Black Friday або чорна п’ятниця – час розпродажів та знижок на товари.

Що таке «чорна п’ятниця»?

Всі знають що таке чорна п’ятниця, але багато хто не орієнтується у походженні цього терміну. Насправді все дуже просто. Black Friday – це перша п’ятниця після Дня подяки в США, який американці святкують в останній день листопада. Зазвичай це дійство припадає на період з 23 по 29 листопада.

Якщо вас зацікавила можливість придбати товар за зниженими цінами, рекомендуємо посилання https://www.foxtrot.com.ua/uk/actions/black_friday, де також стартує чорна п’ятниця і розпочинається розпродаж побутової техніки. Можна буде купити смартфони, павербанки, ноутбуки, телевізори, кавоварки, грилі, пральні машини та багато чого іншого за знижкою.

Термін Black Friday походить від маркетингового терміну «in the black», що мовою представників американської торгівлі означає «бути в плюсі» (як протилежність терміну «in the red», що означає невдалий день продажів).

Вперше це явище виникло у Філадельфії. З того часу саме в даний календарний проміжок в усьому світі стартує період вигідного шопінгу, оскільки за традицією магазини пропонують покупцям знижки на свої товари (подекуди до 50-80%).

Що можна купити в чорну п’ятницю?

В період з 24 по 30 листопада в Україні стартує чорна п’ятниця. Більшість магазинів готують вигідні знижки на всі товари або певні їх групи.

Особлива увага прикута до магазинів побутової техніки, оскільки це досить дорога товарна ніша, тому сам по собі факт розпродажу електроніки для більшості споживачів є фактором спонукання №1.

Завдяки Black Friday в кінці місяця можна буде придбати зі знижкою:

  • смартфони;
  • ноутбуки;
  • телевізори;
  • монітори;
  • холодильники;
  • пральні машини;
  • смарт-годинники;
  • пилососи;
  • конвектори.

А також сковороди, грилі, кавомашини та багато чого іншого. Більше інформації з вказаними цінами (номінальними та знижковими) можна отримати за посиланням вище.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини