MENU

Мустафа Найем назвал «провокатором» отца двоих детей, которого прибили менты

2121 0

 


Ивестный блогер МиколаМалуха считает неправильным заявлениежурналиста Мустафы Найема в блогеУкраинской правды, в котором он назвалодного из участников акции возлеУкраинского Дома «провокатором»


Об этом Микола Малуханаписал на своей странице в Facebook.


«Відповідь усіммахатмагандістам:


Цього хлопця зватиСашко, в нього, здається, двоє дітей. Ябув свідком, як він протягом декількохгодин намагався достукатися до ментів.Він їм пояснював, що не треба влаштовуватибійок і жити мирно. Коли менти почалинаступ він стояв і розвів руки, мовляв,він проти силових методів. Ментів це невразило і вони його затоптали. Сашковтратив свідомість через асфіксію -мусорня його ледь не задушила. 

АДмитро, якого MustafaNayyem назвав провокатором, разом зіншими «молодчиками» своїми діямизупинили наступ «Беркуту», врятувалилюдей. І спробуйте мене переконати, щосиловий спротив - це фігня і в сьогоднішніхукраїнських умовах методи Ганді рулять!»,- пишет он.

 

Инцидет случился в среду, 4 июля 2012 года, когда сотрудники МВД попытались расблокировать правый боковой проход к зданию Украинского Дома для того чтобы туда мог попасть формальный глава государства Виктор Янукович.

 

 

Один из участников акции призывал милицию не применять силовые методы

 

 

Начало штурма митингующих отрядом «Беркута» 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини