MENU

Украинка стала Мисс Европы и Первой Вице-мисс Мира среди глухих

869 0



«УкраїнкаМар’яна Яцев’юк на міжнародномуконкурсі краси серед глухих завоювалавідразу два титули: Міс Європа і ПершаВіце-міс Світу. Фінал Miss Deaf відбувся 8липня у Празі. У ньому взяли участь 48глухих дівчат і дівчат зі слабким слухомзі всього світу, пише «Кореспондент».


Українуна конкурсі представила 21-річна актрисатеатру для глухих «Веселка» Мар’янаЯцев’юк», -сообщается в публикации, ссылку накоторую разместила ГаляGaydaMavka Жук


«Як пишевидання, Miss Deaf відрізняється від звичайнихконкурсів краси тим, що його учасниці– дівчата, у яких є проблеми зі слухом.Однак це красуням абсолютно не заважає,впевнені організатори конкурсу, навіть,навпаки, об’єднує. За їх словами, навідміну від красунь, які добре чують,учасниці Miss Deaf дуже доброзичливоставляться одна до одної.


В іншомуконкурсна програма така ж, як у подібнихконкурсів: дефіле в купальниках,танцювальні номери і навіть спів (мовоюжестів).


За результатамиконкурсу титул Міс світу-2012 отрималаучасниця з Німеччини. Перша Віце-міс –дівчина з України, Віце-міс – з Грузії.Титул Міс Європа знову ж таки в рукахукраїнки, Міс глядацьких симпатійотримала представниця Чорногорії.


Яквідомо, 19 серпня у місті Ордос на територіїВнутрішньої Монголії (КНР) пройде фіналМіс Світу-2012, що входить до трійкинайпрестижніших конкурсів краси усвіті. Україну представить 19-річнахарків’янка, володарка титулу МісУкраїна-2012 Карина Жиронкіна.


Нагадаємотакож, що в жовтні у Чикаго обиратимутьнайпривабливішу українку діаспори наконкурсі МісУкраїнська Діаспора», - сообщатся в публикации.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини