MENU

Захарченко не может разобраться с «липовой» милицейской ксивой

1199 2

 


«Цевже якийсь і сором, і сміх.


У березні янаписав, що виявив поблизу нашогоофісу модний автомобіль Infinity ізміліцейською перепусткою, яка маєзахищати власника від зайвої прискіпливостіДАІ.

Як виявилося, машина належить22-річній пані Валерії Овчинніковій.Після чого я припустив, що в міліціїсправи пішли в гору, якщо така молодьіде до них працювати»,
-пишет в своем блоге Сергей Лещенко.

«Усеце детально було описано в записі ублогах Української правди «Радийза міністра Захарченка та його 22-річнуспівробітницю».



Доволіоперативно МВСофіційно повідомило, що міліцейськаперепустка на цьому автомобілі виявиласяфальшивкою:


«Подібні перепусткивидаються виключно з дозволу начальникаГоловного штабу МВС. Підставою для їїотримання є запит керівника того чиіншого структурного підрозділуМВС.

Встановлено, що зазначенийавтомобіль належить громадянці О., 1989р.н., яка жодного відношення до МВС немає.Перепустка їй не видавалася, і будь-якізаписи стосовно неї в журналі облікуперепусток відсутні. (...) Працівники ДАІМВС Україниотримали доручення вилучитита передати зазначену перепустку доМВС Українидля здійснення перевірки,а також проведення службового розслідуванняза цим фактом».

А ще через декількамісяців, 5 липня цього року МВСповідомило, що після мого блогу їм«вдалося викрити групу посадовців, якізаймалися підробкою та розповсюдженнямбланків документів сувороїзвітності».

«Нещодавно працівникамиДепартаменту внутрішньої безпеки МВСУкраїни була викрита протиправнадіяльність кількох працівниківцентрального апарату відомства,яківиготовляли та збували за винагородупідроблені бланки перепусток дляв'їзду транспорту на його територію.

Підчас перевірки у фігурантів справи буловиявлено та вилучено понад 120 бланківпідроблених перепусток з відтискомпечатки та підпису керівника підрозділу,відповідального за видачу та облік цихдокументів. Крім того, було вилученоінші документи, що видаються відомством,та круглу печатку з написом «Міністерствовнутрішніх справ України».

«Приводомдля більш детальної перевірки інцидентуі стала публікація на шпальтах «Українськоїправди». Завдяки пильності танебайдужості журналістів інтернет-виданнягрупу зловмисників вдалося виявити танейтралізувати».

Не встиг я порадітиза таку позитивну активність МВС, яксталося наступне.

10 липня 2012 року,прямуючи до офісу Української правди,майже на тому ж місці я побачив теперуже автомобіль Porsche Cayenne номернийзнак АА 0089 РІ, на лобовому склі якогобула міліцейська перепустка!

Інайцікавіше. Цей автомобільний номерАА 0089 РІ значиться за автомобілем Kia,який належить... тій же 22-річнійгромадянці Валерії Овчинніковій,перепустка якої була визнана МВСфальшивою і яку мали вилучити співробітникиДАІ ще чотири місяці тому!


Цядрібна історія – Україна в мініатюрі.

Меніпросто цікаво, чиїм заступництвомкористується громадянка Овчиннікова,якщо вона може і далі користуватисяфальшивими міліцейськими документами,які стали підставою для такої резонансноїакції міліції із пошуку внутрішніхзлочинців?


 

Пане Захарченко, поясніть, будь-ласка, як МВСловити злодіїв та боротися з організованоюзлочинністю, якщо не можете навітьвилучити незаконну міліцейську «ксиву»у 22-річної пані?», пишет Сергей Лещенко.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини