MENU

Путин в Крыму публично «опустил» диктатора Януковича — Шкиряк

14418 10

Сьогодні в Криму, президент Росії Володимир Путін в чергове показав своє негативне ставлення  до Януковича, запізнившись на заплановану  зустріч на 4-ри години!!!!.

Не дивує. Адже кадровому гебісту важко на рівних спілкуватися з двічі «сходившим»... Для Путіна - це «не попонятіям»...Навіть ганебний «мовний» законпроект Колісніченка-Ківалова не змінив відношення Путіна до свого українського «колеги»

Зустріч з байкерами, на чолі з якимось Хірургом виявилися для «цара-батюшкі» всєй Русі значно важливішими ніж зустріч з нинішнім керівником України. Мрак... Гадаю, що Путін не поступив би так навіть з президентом Буркіна Фасо або Бурунді.

Неймовірний, просто вражаючий, публічний прояв зневаги та дипломатичної некоректності по відношенню одного президента  до іншого.

І не дивлячись на таку відверту зневагу зі сторони Путіна Янукович, практично, стоячи перед «руським самодєржцем» на колінах,  продовжує планомірно і послідовно здавати інтереси України в угоду північному сусіду.

Не беручи до уваги тему їхніх перемовин ( це предмет окремої дискусії), ясно одне, що Янукович - ізгой. Всюди. В усьому цивілізованому світі, навіть у «братній» Росії. І не допомогло йому ані Євро, ані все інше.

І як би він не стелився і не принижувався перед Путіним, це відношення не зміниться ніколи, це очевидно.

Отже, в котре маємо підтвердження того, що нинішня українська влада, тобто, кримінальний режим Януковича, є абсолютно безперспективним і у внутрішній ситуації, і з точки зору міжнародного визнання України.  І це аксіома.

No comment. Ганьба!

Зорян ШКІРЯК



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини