MENU

Генпрокуратура в агонии, пришел час расплаты - Луценко

1929 0

  

Сьогодні в Печерськомусуді представники Генпрокуратуризмінили мені обвинувачення.

Мильнабульбашка про зловживання посадовимиобов'язками, яку 1,5 роки надувалифальсифікатори – голосно луснула.

Недовгоподумавши, Генпрокуратура за три днінадула нову бульку. Раз не можна довести,що Луценко дав наказ підлеглим нібитонезаконно прослуховувати громадянинаДавиденка, то тим ввижається, що Луценко проявив злочинну недбалість, якадозволила підлеглим обмежити праванібито потерпілого.

У зв'язку із цимфарсом я хочу підкреслити: сьогоднішнійманевр Генпрокуратури – це лише спробане визнавати очевидну відсутність подіївидуманого фальсифікаторами злочину.

Хідсудового слідства показав:

1.Потерпілий Давиденко себе таким невважає.

2. Санкцію на обмеження правДавиденка у вигляді прослуховуванняйого телефонів дав Апеляційний суд м.Києва, чиє рішення не скасоване і досьогодні.

3. Документи, підписанняяких мені інкримінується, не булипідставою для такого рішення суду.

РішенняЄвропейського суду з прав людини, якевстановило незаконність мого арештуіз політичних мотивів, запустило механізмрозпаду мого кримінального переслідування.Тепер сама Генпрокуратура змушенавизнати недолугість пред'явлених менізвинувачень.

Агонія фальсифікаторівстає все очевиднішою. Земля крутиться.

Навсе приходить час розплати.

***

Відпрес-служби:

Після завершення судупрокурор Євген Зінченко спустився вбокс, де Ю.Луценко чекав на перевезеннядо СІЗО, з метою вручити йому постановупрокуратури про перекваліфікаціюобвинувачення. Саме цю постанову невручив у залі суду прокурорВ.Клименко.

Луценко поцікавився упрокурора, чому саме йому відведена цяроль цапа відбувайла. І порадив прочитатитвір В.Пєлєвіна «Ампір «В», в якому авторвизначає роль «клоуна» у країні.

 

Юрий ЛУЦЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини