MENU

Колесников крышует рейдеров-хоккеистов?

832 0

Сьогодні за історією рейдерського захопленням земельної ділянки на Печерських пагорбах у Києві вчительки української мови Ніни Москаленко слідкує вся країна. Про бандитів, які намагаються відібрати помешкання у беззахисної жінки розповідали телевізійники, сюжет ТВІ дивіться ось тут, а також про це вже достатньо написано в інтернеті. Кілька днів тому активісти ВО «Свобода» відбили чергову атаку земельних бандитів, однак проблеми на цьому не закінчились.

В ніч на 22 липня 2012 року стався новий напад рейдерів на помешкання вчительки, свободівки Ніни Москаленко.

Група молодиків міцної статури в кількості 30-40 осіб без жодних пояснень своїх дій почала встановлювати новий паркан навколо ділянки пані Ніни.


Їх дії супроводжувалися погрозами, матюками, брутальними образами на адресу вчительки та її літньої та хворої матері. Коли Ніна Москаленко спробувала протидіяти злочинним діям відморозків, вони почали застосовувати проти неї фізичну силу та відібрали мобільний телефон, щоб вона не змогла закликати на допомогу. Охоронцю з ботанічного саду, який почув галас та підійшов розібратися в ситуації, рейдери погрожували розправою та обіцяли «в случае чего стрелять».

Після того, як паркан було встановлено, бандити пішли з місця злочину, залишивши кількох «дєжурних», які і зараз чергують біля помешкання пані Ніни. Очевидно, що рейдери повернуться та продовжуватимуть моральний та фізичний терор проти простої вчительки, її літньої матері та неповнолітньої дитини. Як зазначає Ніна Москаленко, протягом рейдерської атаки міліція не намагалася припинити злочинні дії бандитів, навіть навпаки – пробувала зробити «крайньою» саму постраждалу.

Характерно, що бандити вирішили вдатися і до відверто провокативних та шахрайських дій, адже під час штурму всі вони були одягнені у футболки із символікою Всеукраїнського об'єднання «Свобода». Такі дії можна розцінювати тільки як намагання бандитів помститися «Свободі» за її активний захист Ніни Москаленко та багатьох інших простих українців, чия власність впала в око знахабнілим мажорам.

Ця провокація – це визнання того, що «Свобода» в Києві кісткою в горлі стоїть бандитам і рейдерам. Очевидно, що подібні брудні методи будуть активно використовуватися провладними силами під час виборчої кампанії, адже жодних аргументів проти націоналістів в них немає – лишається лише обман, підступ та шахрайство. Символічно, що сучасні рейдери використовують старі чекістські методи фальшивих «боївок» із маскуванням совєцких карателів під українських повстанців. Але бандитам не вдасться ввести громадськість в оману своїми махінаціями – свободівці завжди діють відкрито, публічно, не ховаючись – не кажучи вже про те, що свободівці завжди стають на захист простих людей та знедолених, але аж ніяк не на захист інтересів олігархів, мажорів та корумпованих чиновників.

Нагадуємо, що замовником рейдерського захоплення є російський хокеїст Юрій Бабенко, апетит якого до чужої землі сягає абсолютно нездорових маштабів. Юридичним прикриттям брутального рейдерства займається доволі відомий адвокат та громадсько-політичний діяч Денис Бугай. Закликаємо свідому громадськість та адвокатську спільноту байкотувати цю особу, яка заплямувала свою репутацію настільки брудними справами.

Київська міська організація Всеукраїнського об'єднання «Свобода» заявляє, що і надалі буде всіма можливими засобами допомагати родині Москаленків, а рейдери рано чи пізно будуть притягнуті до відповідальності за знущання над простими українцями.

P.S. На завершення для непосвячених хочу пояснити до чого тут віце-прем'єр з питань інфраструктури Борис Колесніков. Нам би й самим хотілося впевнитися, що ні до чого, однак, зважаючи на його палку любов до хокею та всюдисутнє патронування всього, що пов'язано з «найшвидшою грою в світі», слабко віриться у те, що до брудних справ хокеїста-бандита він геть не причетний та про ситуацію з рейдерським захопленням земельної ділянки простої українки нічого не знає. Інакше, – Борис Вікторович вже б давно мав утрутитися в ситуацію, щоб не мати ще одного скелета у шафі. Їх у нього й без такої простої, як для масштабів його персони, справи цілком достатньо.

Олександр АРОНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини