MENU

Под ноги защитников Тимошенко бросили взрывпакет - Турчинов

841 0

  

Ми маємо сумні наслідки двох з половиною років правління Януковича та ПР. Злочинці сидять в судахне на лавах підсудних, а в мантіях насуддівських кріслах. Криміналітетсудить невинних. Міліціонери напобігеньках у блатняків, а прокуроризвітують перед піар-службою партії, щодеградувала.


З кожним наступнимразом проведення  судового фарсу вХаркові агресивність кримінальнихнайманців, яких влада кидає на мирнуакцію протесту під стінами суду,збільшується.


А демонстративнапідтримка силовими структурами цихозвірілих злочинців, провокує їх на чимраз дужчі жорстокість та нахабство.

Сьогодніпід ноги мітингувальникам вже кинуливибуховий пакет. Зрозуміло, що людей,які кидали вибухівку на очах у міліції,знайдено не було.


Що, наступного разу цебудуть бойові гранати чи кулеметнічерги?


Так ведуть себе злочинці,поки їх не зупинять і не посадять  нате місце, де їм і належить бути.


Наші прихильники, якінезважаючи ні на погрози, ні на залякування,були сьогодні перед Харківським судом,демонструють, що їх сила духу, їхсміливість і відвага зростають пропорційнотій агресії, яка йде від безкарногокриміналу.


За ці провокації будутьвідповідати не тільки їх учасники, алеорганізатори і вищі чини міліції, якіприкривали злочинців та заборонялисвоїм підлеглим захищати неозброєнихмирних людей.


Єдине, сподіваюсь, щозміна бандитського безпредєлу на законпісля жовтневих виборів відбудетьсясаме мирним шляхом.

Александр ТУРЧИНОВ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини