MENU

Взятка за должность инспектора налоговой службы составляет 10-15 тысяч евро - блогер

1026 0



Чтобы получитьдолжность сотрудника Государственнойналоговой службы Украины, необходимодать взятку в размере 10-15 тысяч евро.


Об этомсообщает на своей странице в Facebook АндрейХартанович.


Также онописывает схему распределения взятокпо всей налоговой системе в Украине.


«Так склалосьв вільній Україні, що на державну посадув контролюючи органи влади міліцію,прокуратуру, суди, за місце «Під сонцем»а точніше посаду держслужбовця требаплатити. Не є виключенням Державна МитнаСлужба України.


За приблизнимицінами які були сплачені тими хто насзмінив, робота інспектора митницісьогодні коштує 10-15 тисяч євро. Тобтозагальна сума прибутку за 56 робочихмісць на Чернівецькій митниці складає840000 тисяч євро що були отримані, чиотримуються окремими частками черездовірених осіб начальника митниціЧерниша Ю.П., а це всі без винятку постиобласті: «Мамалига» «Порубне-Сірет»,«Вадул-Сірет», «Кельменці» «Росошани»«Чернівці» на яких начальники постіввідкрили негласний прийом на роботу завищезазначеними цінами.


Після такогозбору частина грошей прямує до столицісказати «подяку» заступнику головиДержавної митної служби ДериволковуС.Д., який теж з цієї суми віддає зароблененачальнику митної служби України Калєтніку Ігорю Григоровичу якійпризначений розпорядженням КабінетуМіністрів України від 22.03.2010 з підвищенимапетитом до великих грошей які для ньоговпевненні», качає» всі митні постиУкраїни. (c)», пишет он.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини