MENU

За критику в адрес Партии регионов предпринимателю пригрозили уничтожением всей его семьи

2276 0

 

 

У селі на Одещиніпідприємцям Галині та ВолодимируНазаренкам, які підтримують опозицію,розбили торгову ятку і погрожуваливбивством. Про це пише блог sprotiv-org.


4 серпня 2012 року вранцігрупа з 5 осіб під'їхала на біломумікроавтобусі «Фольксваген» без номерівдо будинку його сім'ї у селі Старі ШомполиКомінтернівського району Одеськоїобласті і розбила залізними ломамиторгову ятку, що їм належить. 


Господареві, який вийшовз будинку, зловмисники безпосередньопригрозили: «Якщо виступатимеш в селіпроти „регіоналів", приїдемо вночі ізнищимо всю твою сім'ю».


Як зазначив Назаренко,для односельців не є секретом, що він —прихильник опозиційних політичних сил.


«Проте це моє конституційнеправо — підтримувати і голосуватина виборах, наприклад, за кандидатів„об'єднаної опозиції" і піддаватикритиці Партію регіонів, активісти якоїагітують людей в селі голосувати за цюполітичну силу», — зауважив підприємець.


За його словами, недавнодо нього підійшла директор місцевоїшколи, родичка сільського голови, ізажадала, щоб він вступав до лав Партіїрегіонів: «А не вступите – не дамо вселі працювати».


"І буквально за кількаднів мене попередили знайомі, що одинз керівників Комінтернівськоїрайдержадміністрації також повторив:«цей підприємець жити в Старих Шомполахне буде», — розповів Назаренко.


Коментуючи цю ситуацію,в Комінтернівському РВВС лаконічнозаявили: «Заяву потерпілих з села СтаріШомполи нами зареєстровано, вживаютьсязаходи щодо розшуку групи зловмисників».



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини