MENU

Племянник Ганны Герман и подобные ему мажоры наглеют от безнаказанности

3415 3

«Мажори» в Україніздебільшого уникають відповідальностіза правопорушення, у тому числі за ті,що призвели до загибелі людей. Разом зтим вони продовжують збивати людей надорогах, стріляти і влаштовувати бійки, пишет "Народний блогер".


Олег Бокало –племінник радника президента ГанниГерман.


20 липня біля нічногоклубу у Львові побивдвох дівчат, які заступилися за йоговагітну дружину, на яку він підняв руку.Крім того, чинив опір при затриманні.Проти нього порушено кримінальнусправу захуліганство.


Вже 23 липня відпущенийпід заставу у 76 тис. Гривень.


Син одного зіслідчих Луганської облпрокуратури


12 червня збивнасмерть пенсіонерку. За фактом ДТПпорушено кримінальну справу.


12 травня у Луганську відкривстрілянину з пістолета з гумовимикулями у автомобіль головного редакторарадіо «Перець FM». За фактом стріляниниміліція порушила кримінальнусправу, яку за кілька тижнів закриличерез відсутність претензій сторін.


Христина Рожанська -дочка депутата Харківської райради,члена правління товариства ЧервоногоХреста України Володимира Рожанського.

13 квітня у Харкові19-річна Рожанська збила напішохідному переході жінку. Слідчеуправління ГУМВС України вобласті порушило кримінальнусправу за фактом цього ДТП.


Дмитро Рудь - синдніпропетровського екс-прокурора.


У жовтні 2010-го вДніпропетровську на набережній збивна смерть трьох жінок. Із місця ДТП втік,пізніше був затриманий. На сьогоднірідні жертв повністю відмовилися відпретензій (за чутками, одержавши соліднівідступні).


10 квітня цього рокуЗапорізький Апеляційний суд засудивРудя до 6 років позбавлення волі, та 3років заборони керування транспортнимзасобом. У той же час прямо із залу судуРудь вийшовна волю, оскільки під час судовогозасідання не подавалися клопотання прозміну підсудному запобіжного заходу,обраного раніше (заставав 17 тис. грн). Пізніше ЗМІ повідомили,що Рудь щонайменше до листопада будерозгулювати на волі, поки не дочекаєтьсякасаційного рішення Вищого спеціалізованогосуду.


Інна Ковач -донька керівника «Закарпаттяобленерго»і депутата Закарпатської облради відПартії регіонів Василя Ковача.

19 березня потрапилау ДТП,зіткнувшись із мотоциклом. Від отриманихвнаслідок ДТП травм мотоцикліст померна місці. Прокуратура порушила кримінальнусправу.


Роман Ландік–син народного депутата від Партіїрегіонів, депутат Луганської міськради

Засуджений у січніцього року на3 роки з відстрочкою за побиття дівчиниу луганському ресторані. Півроку провіву СІЗО.


Сергій Демішкан- син голови «Укравтодору»Володимира Демішкана.


31 січня отримав умовнепокарання за організацію викраденнята жорстокого вбивства свого партнерапо бізнесу. Водночас співучасникивбивства отримали 5 та 7 років реальногопозбавлення волі.


31 травня Вищийспеціалізований суд з розгляду цивільнихі кримінальних справ скасував умовнийвирок Демішкану. Справу відправлено наповторний розгляд.


Віталій Файнгольд-син екс-депутата Сімферопольськоїміськради і впливового кримськогобізнесмена


Збив у вересні 2008 рокуна смерть 25-річну мотоциклістку.


У листопаді 2009 роцізасуджений до двохроків умовно, однак прокуратурадомоглася скасування Верховним Судомвироку і перегляду цієїсправи. 12 серпня 2011 року суддя Залізничногорайсуду Сімферополя Оксана Корогодінавизнала Файнгольда невинним.


Файнгольд відшкодувавморальний збиток у розмірі 500 тис. грндочці загиблої, і її батьку – щонайменше125 тис. Грн.


Ігор Гапонюк -син проректора Одеської харчовоїакадемії Олега Гапонюка

Наприкінці березня2011 року п’яним виїхав на тротуар і зніскіоск. У результаті ДТП загинула одналюдина, були травмовані троє.


Дмитро Кравець -син депутата Одеської обласної ради.


У грудні 2011 рокуАпеляційний суд Одеської областіостаточно амністував Кравця,який на автомобілі МеrcedesС550 збив насмертьв Одесі 28-річного Василя Карпенка іпокалічив 27-річну Наталію Гусеву. Якзаявляла мати потерпілої, «ранішеКравець вже двічі був амністований запопередні злочини, пов’язані з викраденнямавтомобілів».


Дмитро Каратуманов- син депутата Харківськоїоблради.


2008-го в Харкові збивна смерть студента університету.З місця пригоди втік. Кримінальну справупорушили тільки за фактом ДТП, а нестосовно конкретної людини, а потім івзагалі визнали винним загиблого хлопця.Тим часом Каратуманов здобуває освітупрокурора.


Фелікс Петросян - синнині покійного депутата Одеської облрадий бізнесмена.


2008 рокут в Одесіспричинив аваріюз 11 автівками. Водій однієї з машинпомер на місці, ще кілька людей булотравмовано. Розслідування тривалокілька років, а 7 червня 2010-го справузакрили. Судді не виявили в діях Петросянапорушень правил дорожнього руху, азбитки він відшкодував. Попередніекспертизи визнавали його винуватцемДТП через нетверезий стан.


СергійКалиновський пасинокДмитра Фірташа.


30 травня 2007 рокуКалиновський на BMW в’їхав у «Жигулі».Загинули двоє людей. Справа відкрита,Калиновський перебуваєв розшуку.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини