MENU

Возможен ли компромисс между условным Востоком и Западом?

1452 5

 

 

Закон Кивалова-Колесниченкородил опасную для общества дискуссию«Чи можливий компроміс між умовнимСходом та Заходом?». Вступление и выводыне требуются, комментарии красноречивы.


Ссылкой на статью поделилась насвоей странички блогер Катерина Маслова.


«Чи можливий компроміс між умовним Сходом та Заходом?

 

Мається на увазікомпроміс світосприйняття  -совково-донбаського та національно-українського.

 

Безліч разів чув урізному вигляді закиди в свою сторону,коли я прямо та однозначно заявляв неодин раз, спираючись на різноманітніопитування, власний досвід та аналізуючихід подій, що населення країни, яке вмережі кимось влучно названо донбасами,немає нічого спільного ні з українцями,ні з Україною за винятком того, що донбасимають паспорти держави Україна таіснують в свій окремий спосіб життя натій території, яка географічно є Україною.

 

Найчастіше лунає в моючергу закид, що вони такі ж люди, як інші,як ми. Відповідаю - маячня! Бо не буваєвзагалі однакових (таких, як всі інші)людей. Анатомічні та фізіологічніспільні ознаки належності до виду, таелементарні потреби, спільні для всьоговиду, не є доказом того, що всі людиоднакові. Протилежне – демагогія!

 

Відомі слова Арістотеля: «Людина - це тварина політична». Яне буду повторюватись в тому, про щобагато писав раніше, пояснюючи, чомуполітично донбаси та українці несумісні.Їх можна змусити співіснувати впаралельних світах на одній території,як було історично недавно, коли в рамкахтак званого «мирного співіснування»жили Вільний світ та, відгородженийколючим дротом з карацупами таджульбарсами,  «мір развітогосаціалізьма».

 

Якщо для «міра развітогосаціалізьма» співіснування закінчилосьгапликом по великому рахунку, тоспівіснування українців та донбасів врамках однієї країни ще не відомо чимзакінчиться.

 

Тепер, після того, як«ідеологія» донбасюрського пацанізмузапанувала по всій території країни,всякий українець, не позбавлений розуму,повинен бачити, до чого йде.

Знову таки, не вдаючисьв подробиці, декларативно заявляю:

 

Компроміс між українствомта донбасюризмом неможливий!

 

Під час громадянськоївійни в США в ХІХ столітті – зважаючина кількість населення в США тоді,надзвичайно кровопролитної –лунали,як тепер відповідно в нас між Сходом таЗаходом, часті та гучні заклики прокомпроміс між Півднем та Північчю.

 

АнтиПроФФ»  

 

Комментарии 

 

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини