MENU

Провокатори з Банкової намагалися зняти плакат Тимошенко на Євромайдані

289 1

Увага! Чергова провокація Банкової на Майдані провалилася!

 

Десяток якихось відвертих «чортів», маргинальних псевдо активістів, які жодного відношення до Майдану не мають) і пара ботів-«журналістів» з айпадами, що нібито прийшли знімати портрет лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, під вигуки «Ганьба!» пішли з Майдану. Їх просто вигнали. Щоправда, перед цим вони вислухали детальне пояснення Олександри Кужель та інших наших соратників стосовно того, хто і яким чином має відношення до Майдану. Люди сказали своє слово. Портрет Юлії Тимошенко залишиться на Майдані! Юля була , є і буде з нами! Це правильно і цілком логічно.

 

І в мене питання, кому і чим заважає іі портрет? Не забуваймо, що це й символ боротьби для мільйонів українців. Він, що заважає комусь відстоювати свою громадянську позицію? Але це ж божевілля! Важко зрозуміти такі аргументи. Бляха, Тимошенко за ґратами! Юля - політв'язень номер один в світі! Це визнають на всіх 5-ти континентах! Її як нікого іншого боїться цей «межигірський хряк». То, що за дурня?

 

Тепер далі. Якщо хтось не знає. Я не член ВО «Батьківщина», хоча, це наші давні друзі і побратими по боротьбі. Але крім усього, я - друг і соратник Юлії Тимошенко! І я цим пишаюся. Якщо когось це муляє - вішайте на мене ярлики, мені байдуже. Але для мене, абсолютна дикість те що я сьогодні почув. Безглуздість і провокаційність ідеї щодо зняття портрету Юлі на Майдані, вражає цинізмом. Цим тупим, махровим «противсіхством» керує Банкова. Прикро, якщо цього хтось не розуміє. А мета у них одна - розколоти Майдан. На «апалітичну грамадскість» і політиків. Отже, якщо комусь кортить брати в цьому участь - вперде! Але запевняю, що у цих провокаторів нічого не вийде. Всруться.

 

І останнє. Раз і назавжди потрібно усвідомити, що Наш Майдан - Політичний! Так, він є об'єднанням політиків і громадськості. Але у Майдану суто політичні вимоги! Януковича геть! Уряд геть! Свободу політв'язням! Ні - кремлівський кабалі! Так Україні в ЄС! Дострокові вибори президента і парламента! І накінець, провладну банду - геть! Це, що не політика, може це просто так, музика для душі? Та ні, чиста політика. Той хто цього не розуміє - ідіот, вибачте.

 

Отже, друзі, не заважаємо на цю дурню, що намагається нам впарити Клюєв і Льовочкін. Майдан буде стояти до перемоги! А деяким мудрагелям, що позиціонуються як «незалежні експерти і журналісти» , вже час визначитися, з ким вони, насправді. Тримаємося! Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини