MENU

Майдан обов’язково знайде іншу форму свого існування - експерт

220 0

Коли ситуація дещо заспокоїться, Майдан обов’язково знайде іншу форму свого існування, як вода переходить у лід або пару.

Як організаційна форма це міг би бути широкий Народний фронт, який би об’єднав усі структури і організації, включно з політичними партіями, громадськими та ініціативними групами, котрі брали і продовжують брати участь у протестних акціях на центральній площі Києва.

Координувати діяльність у рамках такого Фронту мала би Координаційна Рада без персоналізованого лідера. Принаймні, на початковому етапі.

Така Рада могла би стати певним протопарламентом з представництвом різних демократичних організацій громадянського суспільства. Адже через масові зловживання, фальсифікації під час виборів, особливо на мажоритарних округах, представництво сил у чинному українському парламенті не відображає настроїв суспільства.

Нинішня Верховна Рада спотворює принцип народного представництва, тому не є повноцінним європейським парламентом. Тому суспільству у кризових ситуаціях і доводиться вдаватися до прямої демократії у вигляді Майдану.

Volodymyr Horbach


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини