MENU

Корреспондент.net перейшов на нову редакційну політику: дискредитація Євромайдана і опозиції

476 1

 

Критерій, за яким цей абсолютно пустопорожній блог зі звинуваченнями на адресу євромайданівців в провалі анонсованої акції та повторним закликом вийти на зачистку наступної суботи, потрапив до стрічки кращих поточних публікацій «Кореспондент.net» лише єдиний - це дана редакції установка від нових власників- майданоненависників «мочити» ЄвроМайдан, поливати його брудом, як можна очорняти, плювати в нього. Душити одним словом. 

До речі, зараз у «виборі редакції» два блоги Івана Проценка. Перший - з анонсом суботника. 

Кардинальні зміни редакційної політики сайту в бік дискредитації опозиції і ЄвроМайдану - очевидні. Однією айнзац-командою проти Майдану стало більше. Кількість поповнення дорівнює кількості співробітників редакції сайту. 

Але Майдан все одно сильніший. Окрім всього іншого, він ще є перевіркою на вошивість. Так от журналИзи «Кореспонденту» її явно не пройшли. Якщо ніхто не протестує, не йде з роботи, то такі ви громадяни. Така ваша совість, сумління і мораль. Ваша ціна - копійка. Ви гвинтики системи. Завдяки таким як ви в країні відбувалися Голодомори і репресії.

Від вас відверто смердить. Ви це самі відчуваєте, але робите вигляд, що нічого не відбувається і все гаразд. Тим часом смороду з кожним днем все більше. Він не лише там, де ви сидите, на ваших робочих місцях у кімнатах скунсів, а й постійно переслідує вас. Ви йдете коридорами, а він за вами. Ви виходите на вулицю - і він теж. Спускаєтеся в метро - і він туди ж.

Так смердить янукович і його УРКАїна. Так само тхне від курченка. І цей запах зеківщини тепер з вами. Він просяк вас. Від нього не відмитися. Цей сморід постійно переслідуватиме вас. Тому якщо люди, які будуть поряд з вами, зморщуватимуться й відвертатимуться, затикаючи носи, знайте - це через вас. Від вас тхне підлістю, ницістю, паскудством, мерзотою. Від вас тхне зоною. Так смердить від усіх, хто служить президенту-рецидивісту. 

ЗЕКА - ГЕТЬ!

Олексій МАЗУР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини