MENU

В Україні така патологія державної політики, що після цього уряду потрібно не у відставку подавати, а колективно застрелитися, – политолог

263 0

Президент Віктор Янукович має обговорювати із суспільством та опозицією план виходу країни із кризи, а не відправляти прем'єра Миколу Азарова до Москви здавати інтереси України.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олександр Палій. 

"Влада розікрала державне майно і довела країну до фактичного дефолту. Тепер торгує державними інтересами, аби продовжувати цю справу. Томас Джефферсон говорив: "Той, хто купує непотрібне, буде продавати щось життєво-необхідне". Влада 100 мільярдів гривень прогуляла тільки на Євро-2012. Після цього продає газотранспортну систему України стратегічного значення, яка має колосальні масштаби та унікальні газосховища. Це така патологія державної політики, що після цього уряду потрібно не у відставку подавати, а колективно застрелитися", - зазначив він. 

За словами експерта, Кабмін Азарова завдає шкоди Україні.

"Нам терміново потрібен уряд технократів, які не пов'язані із владою та опозицією. Це мають бути люди, які здатні до прийняття складних економічних та непопулярних рішень. А те, що Азаров кудись їде, торгується по ГТС та продає шматки України, означає, що Росія загнала українське керівництво в глухий кут. Від цього зараз страждає вся країна. Треба знаходити неполітичні джерела фінансування. В нинішньому світі їх не так багато. Насамперед — МВФ", - зауважив Палій.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

Gazeta.ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини