MENU

Напад на Чорновол — це результат того, що справу Гонгадзе не довели до кінця, - експерт

219 0

Жахливий напал на журналістку Тетяну Чорновол свідчить, що в Україні з'явилися потвори, які готові чинити розправи. Але ці особи повинні розуміти, що рано чи пізно їх знайдуть, як знайдуть і замовника цього злочину.

Однак, треба підкреслити, що це результат того, що так і не було доведено до логічного кінця справу щодо вибвства Гонгадзе, не покрано Кучму та інших.

Зрозуміло, що на журналістку напали не випадково, що був відповідний наказ. Зрозуміло, що той, хто давав цей наказ, і ті, хто його виконували, будуть за це відповідати. А міністр внутрішніх справ Захарченко повинен негайно піти у відставку. Невже він не розуміє, що чорні сили в Україні переходять межу, уже майже перейшли? А після цього, як вони чинять, так і з ними будуть чинити. Як сказано в Євангелії, хто підніме меча, від меча і загине, хто посіє вітер, пожне бурю.

Можна припустити, що це справа рук так званого молодого крила вовків в оточенні Януковича. Тоді постає питання, чи причетний до цього старший син Януковича? І чи вирішила ця група іти у ва банк?

Oleh Soskin


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини