MENU

Розширена хроніка терору проти активістів Євромайдану

242 0

22 листопада у Феодосії було здійснено напад на організатора місцевої протестної акції Сергія Мокренюка (http://goo.gl/Psxj7P). За декілька днів в вечорі 27 листопада у Сімферополі йому ж було пошкоджено автомобіль (http://goo.gl/cAYFNR).

25 листопада групою з декілька десятків невстановлених осіб було здійснено напад на наметове містечко прихильників євроінтеграції, встановлене у центрі Дніпропетровська. Ушкодження під час нападу отримав співорганізатор протестної акції Сергій Романенко та ще 6 мітингувальників (http://goo.gl/08JbVq). Працівники міліції, які були присутні під час інциденту не зробили нічого, щоб захистити потерпілих.

27 листопада у Києві було спалено автомобіль лідера руху «Спільна справа» Олександра Данилюка (http://goo.gl/tbjdLI).

Уніч з 29 на 30 листопада у Івано-Франківську невідомими був жорстоко побитий співорганізатор місцевого Євромайдану Максим Кицюк, який отримав черепно-мозкову травму та множинні пошкодження ніг (http://goo.gl/z9rrj9). Характер нападу свідчить про його політичне підґрунтя.

В вечорі 30 листопада у Тернополі невідомими був побитий місцевий громадянський активіст Володимир Ханас (http://goo.gl/EH0JIr).

В вечорі 6 грудня у Луганську було підпалено автомобіль відомого адвоката та одного зі співорганізаторів місцевих акцій протесту Ігоря Чудовського (http://goo.gl/GbjeLj).

В ніч на 16 грудня в Ужгороді було спалено автомобіль одного з організаторів місцевих акцій протесту Ярослава Шафаря (http://goo.gl/WrrceA).

20 грудня у Сімферополі було розгромлено автомобіль співкоординатора місцевих протестних акцій Сергія Ковальського (http://goo.gl/QguKTQ). Ймовірно, напад на автомобіль було здійснено з застосуванням вогнепальної зброї.

21 грудня у місті Арциз Одеської області було спалено автомобіль активіста Євгена Буркута, яким він протягом місяця возив до Києва бажаючих взяти участь у акціях протесту (http://goo.gl/wi4lYG).

22 грудня у Житомирі у під’їзді власного будинку невідомими було здійснено напад на голову місцевого осередку «Демократичного Альянсу» Дмитра Ткачука (http://goo.gl/I47az9).

Раніше 23 та 28 листопада у Житомирі групою невстановлених осіб було двічі побито редактора газети «20 хвилин» Влад Пучич (http://goo.gl/fZTBwl), а 15 грудня нападу піддався голова місцевого осередку ВО «Свобода» Віктор Брокарєв (http://goo.gl/VdFzyJ). Загалом у період з початку акцій протесту невідомими нападниками було пошкоджено 7 автомобілів, що належали місцевим активістам, які організовували та брали участь у мирних зібраннях.

У ніч з 23 на 24 грудня у Харкові було спалено автомобіль місцевого активіста «Євромайдану» (http://goo.gl/XaldT3). Раніше, 13 грудня у Харкові невідомі підпалили ще один автомобіль, який організатори місцевих акцій протесту використовували для транспортування обладнання (http://goo.gl/ZMVjww). А вночі 20 грудня було розгромлено приміщення харківського відділення об’єднання «Просвіта», де тимчасово розміщувався штаб місцевого «Євромайдану» (http://goo.gl/y9C2b1).

Увечері 24 грудня у центрі Харкова невідомими здійснено збройний напад на місцевого активіста, співорганізатора протестних акцій Дмитра Пилипця, якому під час сутички було нанесено декілька ножових поранень (http://goo.gl/1sCJnc).

В ніч на 25 грудня у Борисполі невідомими з особливою жорстокістю побита відома журналістка та громадянська активістка Тетяна Чорновол

ЄвроМайдан


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини