MENU

Якщо Янукович нас не почує, то наступного разу будуть ті самі 300 беркутівців, але українців буде декілька мільйонів - Оробець. ВІДЕО

582 0

Це мабуть найдрайвовіший день за всю революцію. Це неймовірне відчуття єднання. Саме так охарактеризувала сьогоднішній день і сьогоднішню подію народний депутат Леся Оробець з імпровізованої сцени біля Межигір'я.

«Коли менш ніж рік тому сюди прийшли 30 людей, було 300 беркутівців. Сьогодні прийшли ті самі 300 беркутівців. І декілька тисяч людей», - сказала вона. 

Депутатка заявила, що пікет мирний, але це попередження, що «тенденція не на їхню користь».

«Якщо пан Янукович нас не почує, то наступного разу будуть ті самі 300 беркутівців, але українців буде декілька мільйонів».

«Я такого кайфа, їдучи в цій колоні не відчувала вже давно. Напевне це найблагословенніший день цього року», - сказала вона.

«Це гра нервів. Всі, хто нас намагаються втягнути в формат »а давайте ми їх поб'ємо, відлупцюємо, перестріляємо і тому подібне« - це все дурниця. Вони намагаються нас затягнути в те поле боротьби, в те малюченьке, вузюсеньке поле, де вони можуть перемогти. І ми не маємо вестися на це. Останні 23 роки ми перемагали мирно і це наша колосальна перевага в порівнянні з іншими державами. Пам'ятайте - це гра нервів. І я знаю те, що там (показала в бік Межигір'я) нерви починають здавати» - переконана Оробець. 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини