MENU

Добкін сяде на 5 років за посягання на територіальну цілісність - Юсов

734 3

Голова Харківської обласної Державної адміністрації Михайло Добкін сяде за грати на 5 років. Кримінальний Кодекс України:

 

"Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

 

1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, - караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

 

2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, - караються обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк."

 

«Сепаратистський» коментар Михайла Добкіна містить ознаки кримінального злочину, я публічно звертаюсь до Генеральної прокуратури України та Служби Безпеки України з вимогою проаналізувати заяву громадянина Добкіна, що до вмісту посягання на територіальну цілісність України. Пропоную небайдужим громадянам також звернутись до суду та правоохоронних органів. Поц должен сидеть в тюрьме...

 

Andriy Yusov

 

Напомним, что глава Харьковской госадминистрации Михаил Добкин прокомментировал сегодняшний автопробег Евромайдана к резиденции Януковича в «Межигорье». Особенно чиновнику не понравился гроб, который активисты привезли с собой, чтобы символически похоронить действующую власть.

 

«Этот идиотизм уже бьет через край. С такими психопатами стыдно жить в одной стране. Нужно отменять пакт Молотова-Риббентропа! К черту этих идиотов с их гробами и мусором в голове! Пусть проваливают!», – написал Добкин в своем Twitter.

 

 

Пакт Молотова–Риббентропа – это договор о ненападении между Германией и СССР, подписанный 23 августа 1939 года. К договору прилагался секретный протокол, согласно которому, среди прочего, к Советскому Союзу отошли территории Западной Украины (нынешних Волынской, Ивано-Франковской, Львовской, Ровенской и Тернопольской областей).

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини