MENU

Нас не залякати. Ми будемо продовжувати боротьбу - нардеп

177 1

Незважаючи на залякування, ми будемо продовжувати боротьбу. Нас не залякати і не зламати. Не на тих натрапили. Так 3 січня 2013 року прокоментував побиття своїх побратимів народного депутата Андрія Іллєнка та адвоката Сидіра Кизіна народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Руслан Зелик.

Націоналіст повідомив, що одразу ж по тому, як почув про побиття побратимів, з багатьма свободівцями підійшли до Шевченківського райвідділу міліції в Києві.

«Крім Андрія та Сидора, інформацію про те, де і в який час будуть перебувати свободівці, знав лише слідчий, який і викликав їх на допит. Хлопці вийшли з відділку, а на них наскочили невідомі, які знали, кого битимуть. Лише нерозумний не побачить у цьому закономірности», – наголосив Руслан Зелик.

За його словами, випадок, коли на народного депутата та його адвоката вчиняється напад поруч із міліційним відділом, яскраво свідчить про злочинну суть режиму, який охороняється бандитами в погонах.

«Вони самі бояться, через такі дії ховають свій страх. Це типова психологія типового »гопника«. На жаль, нині в країні владу захопили саме »гопники«. Але їм варто пам'ятати, що за кожну краплю крові вони відповідатимуть сторицею. Прощення не буде нікому», – підкреслив націоналіст.

ВО "Свобода"


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини