MENU

У Києві ДАІ відкрито фальсифікує справи проти учасників акцій протесту. ДОКУМЕНТ

364 0

Члени бандугрупування ДАІ вже відкрито фальсифікують справи проти учасників акцій протесту або як Олегу Якімчуку «інкримінують» не виконання вимоги про зупинку біля Межигір'я 29-го грудня при тому, що він ВЗАГАЛІ ДО МЕЖИГІР'Я НЕ ЇЗДИВ і був у цей час в Києві!

Ось що пише власне Олег:

"Дуже «типово», як нині для всіх небайдужих громадян, закінчилася для мене поїздка із Дніпропетровська, Запоріжжя і Кременчука, куди ми колоною їздили з Києва на підтримку місцевих майданів. 

6 січня о 2:30, біля посту Березанського ДАІ (Київська область) мене зупинив працівник державтоінспекціїї, після чого мені було повідомлено наступне: «29.12.2013 р. приблизно о 12:30 на 20 км а/д Київ-Овруч в с. Нові Петрівці мій автомобіль «Mini Cooper» не виконав вимогу працівника міліції про зупинку та продовжив рух далі, внаслідок чого сумлінно виконуючим свої обов’язки старшим лейтенантом міліції Прохорчуком О.В. було подано рапорт про вчинене правопорушення на ім’я замначальника УДАІ ГУ МВС України в Київській області».

Мені було запропоновано надати для огляду документи (водійське посвідчення, техпаспорт і страховий поліс) та повідомлено про намір скласти щодо мене протокол про адміністративне правопорушення. В рапорті не вказаного жодного свідка «правопорушення», немає посилання на відеоматеріали як на доказ, а також не встановлено особу водія. Проте, хоч наше спілкування с працівниками Березанського ДАІ і тривало десь три(!) години, проведених в намаганнях пояснити «букву закону», в результаті у мене все ж таки вилучили водійські права та скоро направлять мою справу до суду. Так от тепер мені цікаво, які критерії щодо кастингу по відбору небайдужих громадян, які НІБИТО допустили подібні правопорушення в тому районі, якщо я та мій автомобіль ВЗАГАЛІ НЕ КУРСУВАЛИ а/д Київ-Овруч того дня???!!!))) Може мені хтось пояснить?) 

І так, для довідки: 29 грудня 2013 року, починаючи з 11:50, я, використовуючи власний автомобіль як «інструмент перевезення негабаритних речей», допомагав своїй знайомій Аліні переїздити з Оболоні в район Позняків, і цьому присвятив ВЕСЬ СВІЙ ДЕНЬ! Як мені здається, Оболонь – це не с. Нові Петрівці, і дорога на Позняки з вул. Героїв Дніпра також пролягає в інший бік… А найсмішніше те, що я декілька разів, рухаючись по вул. Богатирській, Московському проспекту, Гаванському мосту то в бік Героїв Дніпра, то в бік Позняків (всі речі одразу не помістилися), бачив величезну кількість нарядів ДАІ (котрі, до речі, мене жодного разу не зупиняли!!!) і влада мала можливість придумати більш «витончену та правдоподібну претензію»… Аби як, аби рахувалося…халатність проявляється навіть у таких речах!!!))) 

І ви, влада, ще не зрозуміли чому стоїть #Майдан??? 

Друзі, журналісти, прохання долучитися до висвітлення та розголосу цієї події, тому вона доводить, що «розстрільні» списки у «Справі 29-го грудня» складалися не там, на місці, біля Межигір'я, а в кабінетах...

Віталій УМАНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини