MENU

Якщо влада переслідує за національну символіку, то ця влада ОКУПАЦІЙНА!!!

764 1

Мушу зізнатися, що маю трохи проблему, вона більш психологічного типу, а саме: я впіймав себе на думці, що мене дратують люди в формі (ДАІ, міліція, беркут, тощо).

Коли я їх бачу у мене наступає роздратування і навіть ненависть((( Гадаю це погано і не конструктивно.

А сьогодні на Пл.Перемоги переконався, що не конструктивно. Мене зупинив інспектор ДАІ, доволі молодий хлопець, я, як завжди, налаштований не по-дружньому з обуренням починаю запитувати причину і відразу відрізаю, що я не даватиму йому 100 гривень.

А у відповідь мені посмішка і прохання заспокоїтися. Тоді він мені нормальним, ввічливим тоном пропонує зняти прапорця з машини і наліпку «ВСІ НА ЙОЛКУ!»...

Я починаю знову обурюватися, але він спокійно мені каже, що зараз є «установка» зупиняти всі машини із символікою (а це український прапор!!!) і перевіряти на предмет знаходження в базі, як членів Автомайдану, та інших груп автомобілістів, а також на предмет перевірки в базі тих, хто блокував в перших числах грудня урядовий квартал та 29 грудня був в поїздці на Межигір'я.

Сказав, що це просто дружня порада, серед ДАІ є також патріоти, ще не всі «кончені». Закінчив він тим, що сказав: «Адже після перемоги на когось потрібнго буде опиратися, хто знає в структурах роботу....» . У мене кілька секунд ступор, я не вірив своїм вухам, що бувають людяні ДАІшники і міліціонери. До цих пір сумніваюся, чи це не марення або сон???

Але, я все ж йому відповів, що знімати нічого не буду, бо саме перше, що чекає влада, що ми почнемо лякатися і знімемо прапорці і стрічки із машин, це перший крок перемоги влади автомобілістів. Чомусь пригадав вислів Владики Гузара і сказав йому на закінчення : «Голодного можна купити, а вільного духом - тільки вбити!». Він махнув головою на знак згоди і пішов.

Але друге, що по дорозі прийшло на думку - це цитата Капранових тут на ФБ, якщо влада переслідує за національну символіку, то ця влада ОКУПАЦІЙНА!!!

Ivan FILIPOVICH


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини