MENU

Сьогодні до мене під будинок привезли чотири автобуси проплачених «тітушок» - Мірошниченко

374 1

Влада остаточно перейшла до методів індивідуального терору. Причому, не маючи фантазії, використовує наші способи боротьби проти її корумпованих чиновників, залучаючи безпринципних та перевірених у провокаціях «тітушок». Сьогодні до мене під будинок на Бажана, де я мешкаю з дружиною та дитиною привезли цілих чотири автобуси проплачених спортсменів.

Під виглядом представників нікому не відомої громадської організації вони провели пікет проти якихось катувань у Київраді. Дарма, що ні доказів того, що когось зі злодіїв побили, ні підтверджень до цього моєї найменшої причетності не існує. Головне - посіяти в головах простих громадян, моїх сусідів, киян, які палко підтримують опозицію, зерно недовіри, сумніву. У такий спосіб банда намагатиметься розсварити опозицію, справжніх, а не сфальшованих, громадських активістів та звичайних революціонерів гідності й знищити Майдан.

Прикро, що сліпим (сподіваюся) інструментом в руках влади для реалізації цього сценарію стають журналісти. Тему так званого побиття людей на Майдані вчора без серйозних доказів і аргументів та ще й з тупою прив'язкою до мене поширило ГромTV і їхні партнери зі 112-го, а вже сьогодні цю маячню в акції використали проплачені «тітушки» від влади. Колеги-журналісти, боротьба за правду важлива, але без власної громадянської позиції та усвідомлення наслідків гонитви за дешевими сенсаціями, ви лише підставляєте плече януковичу та його поплічникам у боротьбі проти українців та нашого нестійкого громадянського суспільства.

Ігор МІРОШНИЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини