MENU

Предложение Симонено изменить герб и гимн вызывает желание дать в морду - пресс-секретарь Ющенко

736 1

 


Ось вже який день нейде з голови заява Петра Симоненка зйого комуністичною пропозицієюпереглянути наш український гімн тагерб. Писати про цю непристойну пропозицію— принизливо.


На жаль,пропозиція Симоненка із тих, яківикликають в людині найгірші імпульси:бажання дати по морді, плюнути, образитиі т. д. Тебе не зупиняє ніщо: навіть твоєгарне виховання, навіть вік цьогодепутата чи його статус та рейтинг,навіть твоє власне сумління.  85років комуністи нас катували і знищували,і ось останні два десятиліття продовжуютьце знущання, знаходячи серед нас нещасних,змучених своїх прихильників. Самі жкомуністи сьогодні - це колишні комсюки,секретарі парткомів, а також новадостойна генерація рожевощоких молодихнегідників – голубів та царькових. 


І все це кодлоназиває себе «партією».Ці павичі, розпустивши хвости та язики,перебуваючи в захваті від своїх 10%підтримки, добалакались вже до далінікуди... Бо далі вже йдуть медичнідіагнози. 


Сидять у мармуровихпалацах, їздять у «тачках», що і неснилися їхньому пересічному виборцеві,і морочать голови народу.


Очевидно,десь у світі є комуністи, вони навіть упарламентах сидять. Але «їхні» комуністине їздять на мерседесах, лексусах тапорше. Це тільки про нас в Україніприказка: скажіть мені, хто ваш комуністі я скажу, хто ваш народ. 


Українськийнарод мовчить, а комуністичні потворизапливають жиром та нахабнішають. Прийшовчас говорити мовою їхнього засновника,товаріща Леніна.


Перефразую: убйом гідрукомунізма в єго же логовє.


 Моя пропозиція довсіх журналістів та усіх притомнихгромадян України!  Давайте забудемопрізвище «Симоненко». Забудемо,  якзабувають непристойне слово. 


Журналісти!Не звертайтеся до нього за коментарями,не записуйте синхрони та інтерв’ю, незнімайте та не робіть про нього репортажі. 


Давайте забудемо пронього!


Забудемо в прямомусенсі цього слова.


Уявіть, що в Симоненка не беруть інтерв’ю, його непоказує телебачення, не записує радіоі друкована преса. 


І тоді Симоненко перестане існувати. Від цьогомоменту я не вживатиму цього прізвища,як не вживають лайливі слова в порядномутоваристві або при дітях. 


Хто зможе – вчиніть зним так! Забудьте комуніста Симоненка!


Без піару,без журналістів ця комуністична потворапомножиться «на нуль».  І цебуде, можливо, хоч маленька крапляспокути перед мільйонами закатованих,замордованих, знищених українців зароки комуністичної чуми.

 

Ирина ВАННИКОВА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини