MENU

Жоден спікер влади не назве ніякої закладеної у Бюджеті-2014 реформи - Рубан

200 0

«Влада сподівалася, що Євромайдан до Нового Року розійдеться, що люди втомляться від стояння і що не треба буде витрачати зусилля і ресурси для того, щоб знову зібрати так званий антимайдан. Але не так сталося, як гадалося», - заявив представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Юрій Рубан.

 

Коментуючи те, що прихильники влади у понеділок знову збираються на мітинг у Маріїнському парку в Києві, Юрій Рубан підкреслив, навряд чи провладний пікет буде масовим.

 

«Ми вже бачили що антимайдан - річ досить клопітна, бо драйву у прихильників влади немає. Людей збирають по різного роду рознарядках і без усілякого ентузіазму. Тому влада й сподівалася без цього обійтися. Але Майдан не розійшовся, тому й придумали під приводом прийняття бюджету новий антимайдан. Адже на фоні активності Майдану байдужість прихильників влади дуже кинулася в очі», - вважає представник «Третьої Української Республіки».

 

Водночас Юрій Рубан зазначив, навряд чи прийняття бюджету може спровокувати якісь грандіозні потрясіння, заколоти чи штурми.

 

«Проблема криється у безнадійності бюджету, який пропонують на розгляд. Адже жоден спікер влади не назве ніякої закладеної там реформи. Ця безнадійність сьогодні долається владою тільки за допомогою російських кредитів», - розповів Рубан.

 

Рубан переконаний, ніякий антимайдан не допоможе владі вирішити проблему, яка лежить в основі і Майдану, і антимайдану.

 

«Ця проблема – фундаментальна економічна та політична кризи, які влада не знає як подолати і не хоче долати», - впевнений представник «Третьої Української Республіки».

Я обираю ЄС


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини