MENU

ТОП-12 лучших цитат Юрия Луценко

1130 2

12. «Після засідання РНБО я підійшов до пана Черновецького і сказав йому, що він брехун, просто падлюка».

11. «Коли Томенко з’являвся на Майдані, дівчата сперечалися за честь затягнути його до себе у намет». (Це ще про часи Помаранчевої революції).

10. «Микола Миколайович Рудьковський вступив у соціалістичне змагання із Сидором Ковпаком за кількістю залізничних аварій. Треба повідомити йому, що війна закінчилася. (Сказано, коли Рудьковський очолював Міністерство транспорту).

9. «Євангеліє помиляється. Юда не повісився, він просто змінив прізвище і пішов працювати спікером в український парламент». (Сказано про Олександра Мороза, який, ставши головою Верховної Ради від демократичної коаліції, пішов на домовленості з Партією регіонів).

8. «Для мене книги – приблизно, як для Ющенка бджоли».

7. «Комуністи проміняли «Капітал» Маркса на капітал Ахметова».

6. «Те, що Віктор Янукович лікується нетрадиційними методами в Сибіру – це його особиста справа. Але те, що він керує державою під впливом шаманів – це проблема всієї країни».

5. «Свині – як політики. Всі вони однакові».

4. «Дивлячись на вчорашній виступ Кучми, я бачив у його очах невирішену проблему: що робити капітану корабля, який тоне, якщо капітан – щур».

3. «Потім вона взяла мене за руку і каже: «Юро, ти мене не любиш». Я кажу: «Юля, я одружений, просто боюся, що буде далі». (Про одну з розмов із Тимошенко).

2. «Янукович – це новий Кучма. Тільки те було руде і маленьке, а це велике і донецьке».

1. «Краще бути геєм, ніж політичним підарасом». 

v-n-zb


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини