MENU

На Тернопільщині голова райдержадміністрації змусив дітей вишивати портрет Януковича. ФОТО

506 3

Коли мова йшла про те, що саме вчителі «працюючи» на виборчих дільницях фальсифікують результати виборів на користь влади, багато хто фиркав. А як вам ось це виховання молодого покоління?

В день Старого Нового року, в Тернопільську ОДА завітали колядники зі Скалата. Діти, на чолі, зі своїми наставниками засівали в різних кабінетах чиновників, а також вітали очільника адміністрації Валентина Хоптяна.

Окрім колядок і щедрівок, вони подарували великий вишиваний портрет Віктора Януковича. Надзвичайно кропітка і скаладна робота зайняла у юних мешканців Скалата 2 місяці. До вишивання долучилось 15 осіб, більшість з яких вихованці гуртка “Вишиванка”.

- Ми хочемо, щоб Валентин Хоптян, як і обіцяв передав цю картину  Віктору Януковичу. Вишивали ми його в знак вдячності Президенту. Ідею створити портрет висунув голова Підволочиської адміністрації. Загалом картина складається із семи кольорів та 16 відтінків, – розповідає одна з колядників – Василина.

На  питання  кого з відомих політиків діти ще хочуть вишити – конкретної відповіді поки немає. Але як буде час і натхнення, то можуть перенести на вишиванки і весь склад корпусу Верховної Ради, – говорять скалатські умільці.

Volodymyr Motyka


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини