MENU

«Син президента пройшов шлях від дантиста до мільярдера», - Маккейн про рівень корупції в Україні

1354 4

Сенатор США від Республіканської партії Джон Маккейн переконаний, що США повинні підтримати український народ у прагненні до Європи. Про це він сказав учора на слуханнях щодо кризової ситуації в Україні.

Маккейн зауважив, що Путін намагається відновити Російську імперію: «Те, що він робить в Україні ми бачили в інших країнах-сусідах. Росіяни відмикають газ, підтримують корупцію... Син президента України пройшов шлях від дантиста до мільярдера. Питання у тому, чи ми підтримаємо українців у їх боротьбі за себе. Ми не маємо казати, українці вирішать, самі розберуться, бо вони вже благають нас про допомогу. Може треба протистояти Росії та підтримати українців і таки заговорити про санкції?»

Згадуючи про візит до Києва з сенатором-демократом Крісом Мерфі, Маккейн сказав наступне: «Це був незабутній досвід для мене». 

Нагадаємо, що учора, 15 січня, сенат США збирав слухання на тему: «Наслідки кризи в Україні», на яких обговорювалася ситуація в Україні. Засідання транслювалося наживо.

У слуханнях брали участь заступник державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд, заступник керівника Бюро з демократії, прав людини та праці Державного департаменту США Томас Меліа та колишній радник президента США Збігнєв Бжезінський, сенатор від Демократичної партії Кріс Мерфі.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини