MENU

Відсьогодні режим Януковича вводить білоруський сценарій. Ніяких акцій протесту

1095 6

Ось так в Україні вводдиться білоруський сценарій - з різницею тільки такою, що Лукашенко на відміну від нашої влади - не бандит. А так суть та й сама.. скоро буде прийнято, що зібрання більше 3-х незаконні і не можна хлопати на площі... що саме робити, сьогодні обговоримо. Для всіх, хто сидить дома і вже боіться - боятися зараз - це зрада особисто себе, своіх дітей, онуків та друзів. І дуже важливо, щоб всі зрозуміли: це не означає, що достатньо вийти один раз на майдан.

Ми повинні зрозуміти, що майдан має з`явитися у кожного в сердці. 

Хлопці мають стати на захисті основного, що має забезпечувати держава: 

1. право на безпеку

2. право на власну думку

3. право на протест

4. право на волевиявлення

5. право на пересування

6. право на роботу

і можна далі продовжувати.

Дівчата мають підтримувати своіх чоловіків і розуміти, що зворотнього шляху бути не може, бо позаду ви, діти та батьки та саме ваша безпека... 

Правоохоронці, навіть ти, хто виконував злочинні накази мають чітко зрозуміти, що краіну доведено майже до банкрутства. Ще рік Янукович вас прокормить на запозичені кошти, а далі всі стануть його рабами, а ви будете «надзирателями» і цивілізований світ закриє візи для всіх вас і ваших родичів. Всі команди будуть йти з Москви.

Я особисто готовий з кожним з вас готовий зустрітися, щоб обговорити, що робити далі і як знайти шляхи, щоб ви і ваші родини залишилися забезпеченими. Та зарплатня, яку ви отримуєте не варта того. що вас заставляють робити.

Першим 10 буде важко, але ваш приклад дозволить перестати боятися наступним. 

Розумію, що за мною стежать і прослуховують телефон. Кожен день о 21:30 я на Європейській з Автомайданом. Приходьте самі або, якщо боітеся, нехай за вас говорять друзі спочатку. я думаю ви знайдете спосіб поспілкуватися).

Окремо скажу, що майже з усіх підрозділів вже вийши до нас люди щодо того, як покинути роботу в правоохоронних органах зараз. Деякі готов ставати на захист майдану в тій чи інший спосіб.

Нам всім тут жити і нам вирішувати як, бо за 5 статею Конституціі - джерелом влади є народ!!!!

Нагадаю цитату однієї великої людини:

«Якщо між свободою та безпекою народ обирає безпеку, товін в кінці кінців втратить і те, і інше»

Олексій ГРИЦЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини